Gloria LT Cermei

„Cermeianul” Tănase e noul mijlocaș al Craiovei lui Mititelu: „Rămân cu regretul că nu am promovat cu UTA în Liga 1, sper să-mi ating toate obiectivele la noua mea echipă”





Până la urmă, Lunca Teuz Cermei și-a pierdut una dintre „piesele grele” din prima parte a stagiunii. Ionuț Tănase a bătut palma cu U Craiova 1948 SA, dar asta numai după ce Atletico, gruparea formatoare a mijlocașului central de 20 de ani, s-a înțeles la rândul ei cu gruparea patronată de Adrian Mititelu.

Argeșeanul sosit în urmă cu 6 ani la Arad, la grupa pregătită de Cristi Păcurar și Francisc Tisza, se află deja în Banăie și a semnat un contract valabil până în vara anului 2021. A jucat la UTA atât la nivel de juniori, cât și la nivel de seniori între anii 2015-2018, el nedorind să-și mai prelungească înțelegerea cu echipa fanion a Aradului în vara anului trecut. Așa a ajuns în curtea Cermeiului, echipă cu care a terminat pe locul 2 în seria a IV-a a Ligii a 3-a. „Regretul cel mai mare este că nu am reușit să promovez cu UTA la capătul celor două baraje. Lumea se aștepta la cu totul altceva, dar, din păcate, nu am reușit mai mult. Celor de la Cermei le doresc multa baftă și sper să promoveze în Liga 2-a sau cel puțin sa termine acolo, în primele 3. De acum înainte, eu sper să-mi ating toate obiectivele la noua mea echipă”, ne-a mărturisit tânărul fotbalist, care e variantă de junior în Liga 3-a, acolo unde evoluează și U Craiova 1948 SA. Considerată adevărata continuatoare a „Științei” de o parte a suporterilor craioveni, formația antrenată de Nicolo Napoli e pe locul 3 în C3, la 4 puncte distanță de liderul Turris Oltul Măgurele.

Principalul artizan al acestei mutări este Marcel Pușcaș, fost candidat la șefia FRF în 2014 și 2018, „uns” președinte la Craiova în luna octombrie a anului trecut. „Chiar dacă pierdem un jucător foarte important, nu pot să-l felicit pentru achiziție pe Marcel. Sunt invidios, nu supărat pe el, rămâne prietenul meu. Până la urmă, mă bucur și pentru Tănase că a ajuns la echipa născută, nu făcută artificial, a Craiovei. De câteva zile la Cermei a sosit Macovei , un mijlocaș crescut de Sandu Gaica în generația 1996-1997, poate fi jucătorul care să-l înlocuiască pe Tănase”, ne-a declarat și Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Într-adevăr, de câteva zile, Radu Anca îl are sub comandă pe Ionuț Macovei, un mijlocaș central sau de bandă, de 21 de ani, care a debutat cu UTA în Liga 2-a pe finele mandatului lui Adrian Marțian. Între timp, a mai trecut pe la Marcel Băban Jimbolia, dar și prin fotbalul botoșănean.









5 comentarii

  1. Na!Exact Cermeiul,spunea ca nu se desparte de nimeni.Imi pare rau sa o spun,dar domnul Bulza,ori o arde la macaz,ori se bazeaza pe ce se scurge de la UTA..
    Pe Tanase nu poti sa-l tii.Logic.Vad ca Cermeiul este roata de rezerva si imi pare foarte rau…Le este frica de promovare,macar ca ar putea defila,daca ar vrea…
    Daca Tanase a ales bine sau rau,vom vedea….Cu Mititelu se face orice,doar fotbal,garantat nu.Se inconjoara pe diversi oameni de fotbal,sugative….
    A calcat rau pe bec si oamenii din fotbal,nu il vor ierta.
    Posibil sa fi avut dreptate….Dar pana atunci,cale lunga!

    0
    0
  2. Cu Jorza. și Tănase am tot incercat sa fim fericiți și noi și ei . Zadarnic . Și parcă tot se rupe ceva in noi ,cînd părăsesc definitiv și conturul Aradului.! Acum dacă ei vor ajunge fotbaliști ,bravo lor sau celor care i-au acreditat Totuși nimeni și nimic nu ne poate condamna pentru despărțire ,șanse au avut cu carul !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button