Crisul Chisineu-CrișNational Sebis

Divorțuri în Liga 3-a: Budur pleacă de la Crișul, Mărgărit a terminat-o cu Sebișul





La puține zile după reunire, Crișul Chișineu Criș și Național Sebiș s-au despărțit de doi dintre jucătorii lor ofensivi și sunt în căutări pentru înlocuirea acestora.

Din curtea formației de pe locul 3 în C4 a plecat Sebastian Budur. Mijlocașul ofensiv a fost atras de oferta Ghirodei, acolo unde a revenit pe bancă Paul Codrea și și-a cerut dezlegarea. Inițial, „oficialii” trupei „alb-albastre” nu au fost de acord, dar în cele din urmă au cedat. „Nu ținem pe nimeni cu forța la Chișineu Criș, vrem doar jucători motivați și dispuși să muncească”, a motivat Daniel Cherecheși, managerul Crișului, despărțirea de Budur. Acesta reușise 9 goluri în contul nou promovatei arădene în prima parte a sezonului, tot atâtea câte are și juniorul Ionuț Ianc.

La Național Sebiș, lista „divorțurilor” a fost mai lungă în această iarnă. Pe ea s-au aflat Pintea, Dumitrache, Stepancev sau Bi Nene, iar de ieri s-a „îmbogățit” și cu Daniel Mărgărit. Sosit ca variantă de vârf de careu pe malul Crișului Alb, exact pe 23 ianuarie 2018, fotbalistul crescut de Pandurii a fost utilizat mai mult în bandă și asta pentru că Enciu și mai apoi Szekely au fost utilizați mai de fiecare dată în ofensivă. Din această postură, Mărgărit a reușit patru goluri într-un an de zile, trei în returul stagiunii trecute și unul, chiar în prima etapă, la Lipova, în prezentul campionat. „Dacă era mai multă stabilitate la Sebiș, cred că puteam face lucruri mai frumoase împreună. Am avut un grup bun, unit, dar întârzierile financiare în perioada Sărbătorilor nu ne-au căzut deloc bine. Mi-am reziliat exact după un an contractul cu Naționalul și voi evolua, probabil, mai aproape de casă”, spune fotbalistul de 22 de ani, din Târgu Jiu.

Ambele divizionare terțe județene care vor intra și într-un cantonament pe plan local sunt în căutarea altor fotbaliști pentru înlocuirea celor doi plecați. Crișul se află în negocieri avansate cu atacant experimentat, iar la Sebiș ar trebui să ajungă „sânge” proaspăt chiar în acest weekend.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button