Crisul Chisineu-Criș

Crișul și-a luat atacant cu experiență: Marius Matei se alătură echipei lui Adi Abrudean





După despărțirile de Alin Mihai și Sebastian Budur, Crișul Chișineu Criș avea nevoie de alți doi fotbaliști cu profil ofensiv. Primul transferat a fost Bogdan Bozian, de la ASU Poli Timișoara, iar cel de-al doilea a sosit chiar astăzi în stagiul centralizat din orașul de pe Crișul Alb.

Este vorba despre Marius Matei, un vârf de mare experiență la nivelul primelor două ligi. Între altele, fotbalistul care va împlini 35 de ani pe 1 februarie, a fost golgheterul sezonului 2015-2016 în seria a doua a ligii secunde.

Matei a evoluat la foarte multe cluburi în carieră. A debutat la Dunărea Galați în 2002 și a jucat în prima ligă pentru FC Vaslui, Oțelul și FC Voluntari. În diviziile inferioare a îmbrăcat tricoul următoarelor echipe: Dacia Unirea Brăila, FC Botoșani, Farul, Rapid CFR Suceava, Luceafărul Oradea și Foresta Suceava.

În sezonul 2015-16 a înscris 23 de goluri în Seria a II-a a Ligii secunde pentru FC Brașov, iar în următoarele două sezoane a marcat de 32 de ori în eșalonul secund pentru Luceafărul și Foresta.

În turul sezonului în curs a evoluat în orașul natal, pentru Oțelul, iar acum vine să o păstreze pe Crișul pe podium, dacă nu chiar să-i îmbunătățească locul 3 ocupat între turul și returul din C4. „Mă bucur mult că am reușit să ne completăm lotul cu un fotbalist de asemenea calibru. Nu ne-a fost deloc ușor să-l aducem pe Marius lângă noi, mai ales că el avea și alte oferte, dar – până la urmă – am început această colaborare. E exact tipul de atacant dorit de mine în această iarnă, la CV-ul și experiența sa sunt sigur că este un transfer reușit. Mai mult, din discuțiile purtate cu el, am realizat că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal și vine să ne ajute să avem rezultate dintre cele mai bune”, ne-a declarat Adi Abrudean,  antrenorul „alb-albaștrilor”.

Puternicul atacant a și semnat contractul de joc în prezența managerului Daniel Cherecheși și s-a pus la dispoziția lui „Știli”, care conduce două antrenamente zilnic la Crișul.









9 comentarii

  1. Bravo. Un o fotbalist bun, care cred ca era util chiar si celor de la UTA…..iar la Criș in Atac cu Moda si serviți de Bozian…..sa nu avem cumva o surpriză plăcută si poate nesperată….adică promovarea….

    0
    0
      1. @Utist,chiar daca nu ma placi si nici nu ma prea intereseaza acest aspect….ai perfecta dreptate aici.LIKE,la ce ai scris.Nu contest faptul ca este un(fost) marcator,dar la ce se doreste la UTA in momentul actual,nu cred ca s-ar alinia.
        Pe mine ma apuca groaza cand citesc CV-ul unui jucator si vad(vorba mea),ca are mai multe echipe la care a evoluat,decat anii de varsta….Asta spune ceva,totusi.
        Posibil ca la Cris(si le doresc din tot sufletul),va mai rasufla Matei,cumva….Ce salar ar putea avea?20-25.500Ron,in cel mai fericit caz,dar exagerat pentru Liga a 3-a?Inca nu am vazut,pe tricourile Crisului,Masschio-Gaspardo….atunci am mai putea discuta,dar se pare ca Mirco,italian, totusi,ii plac mai mult fetele romance,vedete,starlete,decat fotbalul…Acum,daca,(virgula), concernul,fratii Masschio, au preluat actiunile Gaspardo..cine stie?Poate se implica,prin primarie,cumva…
        Eu tin cu toate echipele aradene din Liga a 3-a si clasamentul ma incanta,sincer.Sper ca una dintre ele,tot va promova.Sa ne bucuram pentru oricare dintre ele.Dar tot la UTA trag si sper!

        0
        0
  2. Ce păcat că Lipova și Crișul sunt in aceași serie..la ce loturi au cred că promovau ambele dacă erau în serii diferite.

    0
    0
  3. La 35 ani, nu mai poate face fata la UTA. , i s-a terminat benzina chiar daca este un fotbalist talentat !!!

    0
    0
    1. Doamne fereste,@Andrei….Nici de gluma nu este buna,ceea ce scrii…Unde ai dreptate intr-adevar?Se mananca intre ele!Corect!Nici nu vreau sa imi inchipui varianta ta expusa…
      Am fi de rasul curcilor,de Stan si Bran,dar eu am semnalat acest aspect de la inceperea campionatului,ca se mananca intre ele….Atunci cand am vazut ca Resita a clacat…si ne-am trezit in top,cu echipe judetene aradene,pe podium,ba chiar mai mult….
      Jucatorii Cermeiului,forteaza conducerea si pe primar,arata ca pot,dar posibil ca nu s-ar putea asigura financiar pentru Liga a 2-a,ramanand satelit neconventional al UTA-ei,asa ca banuiesc ca vor pune frana,prin ultimele etape….
      Sebisul ar vrea multe,dar gafe dupa gafe…Ar putea spera ceva,dar nu in acest sezon.
      Poate ca legatura principiala ar putea fi reluata cu Todea.
      Deci cine ar ramane?Lipova,ca lot si stabilitate,perspectiva si sustinere.
      Oricare ar fi,le doresc multa bafta si sa se ajute,la o adica!Asa,voalat….

      0
      0
      1. Deci, zici sa se faca o „cooperativa aradeana”, bravo ! Asta-i important, nu sa-si reprezinte cluburile cu cinste. Halal spirit sportiv, il aducem inapoi din groapa pe Jean Padureanu 🙁 Voi, cand vorbiti de fotbal, nu o puteti face fara sa va ganditi macar o data la blaturi ?

        0
        0
    2. S-ar putea sa ai dreptate, doar Radu ala de la Lipova a declarat că s-ar bucura sa intre una din Arad, restu au ambiții personale, ala la Cermei suplimentează prima pt jucători dacă bat arădene… Sa moara capra vecinului

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button