Handbal

Handbalistele Crișului revin pe parchetul Polivalentei arădene cu duelul pentru locul 2: „O victorie cu Reșița ne-ar duce foarte aproape de turneul semifinal”





Între târguri și alte competiții sportive, Sala Sporturilor Victoria și-a închis porțile pentru handbalistele de la Crișul Chișineu Criș în ultimele luni ale lui 2018. De pe 23 septembrie, chiar cu ocazia primului meci cu CSU Reșița din cadrul Grupei a Diviziei A, „alb-albastrele” nu au mai călcat parchetul Polivalentei arădene, iar la revenire vor încerca să repete succesul din toamnă. Atunci, Klimek et. comp. s-au impus la limită, 30-29, în fața „roș-negrelor” și s-au ales cu toate punctele, unele foarte importante în economia clasamentului de azi.

Dacă CSM Târgu Mureș, liderul autoritar al seriei, cu victorii pe linie, este ca și calificat la turneul semifinal ce va decide într-un final echipele promovate în Liga Florilor, Crișul are doar trei puncte în fața contracandidatei pentru locul 2, CSU Reșița. Prin urmare, duelul de duminică e extrem de important, poate chiar decisiv, în cazul în care gazdele se impun. „Chiar dacă obiectivul nostru pentru acest an nu este promovarea, o prezență la turneul semifinal ne-ar căli mult în perspectiva sezoanelor viitoare, când vom ridica ștacheta. Meciul cu Reșița este foarte important pentru acest loc 2, căci o victorie mult dorită de toată lumea ne-ar duce foarte aproape de turneul semifinal. Atât eu, cât și fetele, suntem conștienți că va fi un meci foarte greu, o bătălie, la care, din păcate, nu ajungem așa cum ne-am fi dorit. Pe lângă jucătoarele accidentate de ceva vreme, Snakovski și Morariu, nici Ligia Puț nu s-a putut antrena cu noi în această săptămână. Are probleme la brațul de aruncare și nu știm dacă o vom putea folosi, fie doar și pentru câteva minute, duminică.  Nici pe noul transfer, Andrada Maior-Pașca nu cred că vom conta încă din această etapă, așa că partida se anunță extrem de dificilă, pe muchie de cuțit aș spune. Însă, trebuie să confirmăm printr-un joc bun și un rezultat pe măsură progresul făcut în cele 6-7 luni de când lucrăm împreună”, a spus Sebastian Tudor, antrenorul Crișului, despre disputa cu bănățencele.

Așadar, derby-ul pentru locul 2, din cadrul rundei a 13-a a Diviziei A la handbal feminin (Seria D) începe duminică, la ora 15, la Sala Sporturilor Victoria. Dreptatea în teren va fi împărțită de maramureșenii A. Apostu și F. Chinde. În primul retur, în Valea Domanului, scorul a fost egal 29-29.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button