Fotbal judeteanGloria LT Cermei

Cermeiul a bătut Zăbraniul înainte de a urca în cantonament, A. Iuga s-a alăturat lotului pregătit de Anca și Huțan





Ninsoarea căzută în ultimele ore a dereglat programul „triunghiularului” de pe Șega. De altfel, UTA 2001 nu a mai intrat deloc în „horă”, iar Lunca Teuz Cermei și Victoria Zăbrani au jucat pe terenul curățat în cele din urmă de angajații Primăriei la ora 10,15, în loc de 8,30. Din cauza acestui decalaj, Ovidiu Vezan nici nu a mai putut rămâne la teren din cauza unor probleme personale, în timp ce de la divizionara a patra au absentat mai mult sau mai puțin motivat Adi Popa și Flavius Pavel.

Scorul final a fost de 5-3 în favoarea Cermeiului, după ce o formație extrem de experimentată a Zăbraniului se afla în avantaj la pauză: 3-2. Ciubotariu, Vlad, Matiș, Bulza și Gruiescu au înscris pentru „sămădăi”, iar Zele (2) și Simion pentru Victoria. „Un prim test foarte util pentru noi, disputat în condiții de iarnă, ceea ce a făcut și mai solicitant antrenamentul. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor, victoria adversarilor a venit după pauză, când am avut numai copii pe teren, dar asta contează mai puțin”, a menționat Leo Pința, antrenorul Zăbraniului. „Chiar dacă am admirat peisajul de iarnă vreo oră jumate din vestiare, până la urmă e bine că am putut juca acest prim amical. În primul rând, m-a interesat să-i văd la lucru pe jucătorii nou sosiți, Macovei, Ciubotariu, Gruiescu și Iuga, deși pe ultimii doi i-am urmărit și la UTA în toamnă. Am împărțit lotul în două și a rezultat un antrenament bun”, a punctat și Radu Anca.

Formații:

Cermei (prima repriză): Stănilă – Polgar, Varga, Dolga, Sabău – Mihuța, Ciubotariu – Macovei, Prună, Gruiescu – Bulza.

Cermei ( a doua repriză): Gârlea – Polgar, Rogojan, Nistor, Sabău – Mager, Ciubotariu (Macovei), Iuga, Vlad – Capătă, Matiș.

Zăbrani (prima repriză): Mitrea – Topai, Hodan, Pașcu, Dragu – Bier, Francescu – Gherghel, Zele, Simion – Băd.

Zăbrani ( a doua repriză): Mureșan – Hojda, Adam, Rusu, Cojocaru – Țuța, Nibu, Bubuș, Tămășesc – Cioancă, Goț.

20 de cermeiani în cantonament de mâine până sâmbătă

Toți fotbaliștii care au evolaut în această dimineață, împotriva Zăbraniului, plus Vezan, fac parte din lotul pe care viceliderul din C4 îl deplasează în cantonament la munte. „Operațiunea” Moneasa demarează mâine după-amiază, primul antrenament urmând a fi programat luni dimineață. „Comprimăm pregătirea centralizată în 5 zile, plus un ultim antrenament tare sâmbătă dimineața. Știm exact ce urmărim la Moneasa, sper să țină și vremea cu noi, în așa fel încât să avem suprafețe bune de antrenamente. Cu noi vin și copiii sosiți în această iarnă la echipă, poate unul, doi, se vor și impune în primul <<unsprezece>>. Tănase este o pierdere, dar nu îi putea refuza șansa să ajungă la U. Craiova, o echipă cu alte pretenții, cu un alt buget față de al nostru și obiective clare de a urca eșalon cu eșalon. Deta  încă la UTA și nu știm dacă se mai întoarce, dar am adus jucători de calitate, care au șanse să joace destule minute în retur”, susține Radu Anca, ajutat pe banca Cermeiului de Sebastian Huțan.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button