Baschet

Previzibil, numărul eșecurilor în Grupa Roșie urcă la 5: CSM Satu Mare – FCC ICIM Arad 78-62





Seria de înfrângeri a ICIM-ului a ajuns la cinci după partida din această seară de la Satu Mare. Elevele lui Miljan Medved au fost învinse cu 78-62 de CSM Satu Mare, insucces pe undeva normal având în vedere că trupa sătmăreană se luptă pentru primul loc, iar „galben-albastrele” traversează o perioadă nefastă.

Noua achiziție Destiny Williams a redebutat la ICIM chiar împotriva fostei echipe, și a reușit un double-double prin cele 11 puncte și 10 recuperări. Din păcate nu a fost de ajuns, și, deși diferența la pauză era de doar 5 puncte după un sfert 2 câștigat de ICIM, echipa gazdă s-a impus fără probleme la final împotriva arădencelor. Acestea au evoluat fără căpitanul Brankica Hadzovic, indisponibilă datorită unei accidentări.

După acest succes, CSM Satu Mare urcă pe primul loc în LNBF, la egalitate de puncte cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care însă are un meci mai puțin disputat. FCC ICIM rămâne pe poziția a cincea, dar doar la un punct în fața Universității Cluj, care a învins (86-81) în disputa cu Phoenix Știința Constanța, chiar viitorul adversar al „galben-albastrelor”.

CSM Satu Mare – FCC ICIM Arad 78-62 (23-13, 15-20, 17-10, 23-19)

Marcatoare:

Satu Mare: Lloyd 21, Amukamara 17, Mandache 12, Baltic 10, Denson 8, Huțanu 5, Olah 3, Kadar 2

ICIM: Deura 17, Fodor 14, Dzombeta 12, Williams 11, Ardelean 6, Ciotir 2









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button