UTA Arad

A venit confirmarea: Ivan este utist cu acte în regulă!





Așa cum vă relatam încă de vineri cu ajutorul colegilor de la ziarulunirea.ro, UTA a pus mâna pe unul dintre cei mai interesanți fotbaliști români născuți în anul 2000. Astăzi, fostul fundaș al Unirii Alba Iulia, pentru care a înscris de patru ori în turul Ligii a 3-a, a ajuns la Arad și a semnat contractul de joc cu arădenii. Iată și comunicatul oficial al clubului, de pe uta-arad.ro:

”Conducerea clubului roș-alb a ajuns astăzi la un acord cu tânărul apărător Răzvan Ivan.

Născut pe 25 ianuarie 2000 la Pitești, Ivan a început fotbalul la LPS Pitești, apoi a jucat pentru Viitorul Argeș, Centrul de Excelență Târgu Mureș și Unirea Alba Iulia. A îmbrăcat și tricoul echipei reprezentativei României Under 17 în 30 de confruntări.

<<Știu tradiția echipei arădene, din acest motiv am și ales să vin, UTA e o emblemă în România. Îmi doresc să joc cât mai bine și să pun umărul la promovarea pe care o atacăm din vară>>, sunt primele cuvinte ale fundașului dreapta (și fundaș central) în noua sa calitate, cea de utist”.

Numărul achizițiilor oficiale ale UTA în această iarnă urcă la trei, după ex. călărășenii Kanda și Șeroni.









8 comentarii

  1. Bun , fundas dreapta si urca costin mijlocas dreapta , defapt costin acol a dat cel mai bun randament la mijloc , …speram sa isi revina copaci la jocul bun sau va fi dus si pentru el inlocuitor…un mijlocas si atacant ne ar mai trebui

    0
    0
  2. Seroni este un fundas excelent. A fost cel mai bun jucator de la Timisoara,cind a jucat acolo. Bine ai venit.

    0
    0
  3. Succes Razvane! Imi doresc sa te vad cat mai repede in L1, apoi in campionate puternice din Europa si in echipa nationala!!! Sa ramai acelasi caracter frumos, sa nu uiti niciodata drumul pe care ai mers si sa respecti, pentru a fi respectat. Sa nu uiti ca mai ai mult de invatat dar ai toate calitatile din lume sa ajungi foarte sus in fotbal. Munca multa, seriozitate si incredere in tine. Sanatate si bafta, Razvane!

    0
    0
  4. Bun venit, Răzvane! Să ne bucuri prin prestațiile tale și să crești odată cu echipa!
    Despre Vera, nimic?

    0
    0
  5. Așa poate privim și noi mai mult la atac. Dacă reușim o apărare buna care prea deschidea timpuriu scorul,dar pentru adversari ! Bătălia va fi grea ,dar nu fara vreo. speranță ,ca pe la baraje.Asteptam și consacrarea juniorilor de la echipa. Va fi mare nevoie și de ei. E timp în retur pt. relații de joc . Echipa are nevoie de toți susținătorii ,așa cum și ei au nevoie de echipa ,indiferent de opinii. Tradiție și loialitate ! Hai UTA !!!

    0
    0
  6. Bine ai venit la Arad, îți doresc să ne aduci multe bucurii prin prestația ta, și sa ajungi apoi la un club mare din Europa!

    0
    0
  7. LA MULTI ANI,Razvan Ivan!Bine ai venit la UTA!
    Bine ca(si) aceasta telenovela s-a terminat in favoarea UTA-ei si automat,in favoarea noastra,a suporterilor,consider.In ce fel s-a rezolvat?Nu este treaba noastra!banuiesc ca oricum nu cu pilele si relatiile lui @Albautistul(@Le are cu/@Stokker)
    Asa cum spuneam,prevad o concurenta acerba,pe criterii de calitate considerata,in randul fundasilor.Inca si ceva concurenta serioasa pe stanga si va fi de dat cu zarul…..Tradus acest „dat cu zarul”: percutat la antrenamente,forma,de pus osul,fizic,psihic,liniste personala,familiala.
    Dar asta presupune si „cu banii la zi”.Abia ulterior se pot elimina anumite cauze,mai mult sau mai putin plauzibile,din ce fel de motive da „X” sau „Y”,randament slab sau chiar nul,unii crezuti si doriti Superman-ii UTA-ei si apoi iesiti cu coada intre picioare,dar mereu UTA pierzatoare financiar,contractual.
    Sper sa nu se mai intample(des),exceptii pot aparea,bineanteles,dar sa fie exceptiile care intaresc regula.
    In limitele declarative,sau dorite tacit,situatia nu arata chiar rau.Sa vedem ce mai vine?Sa vedem ce va fi si cu sud-americanii?Kanda este clar.Coulibaly clar.Miculescu clar(ca junior,dar si fara aceasta conditie).Fundasii fiind acum aproape bine,Costin poate sa avanseze pe postul sau,mijlocas cu intentii ofensive pe dreapta….
    Vreau sa ajungem in postura,ca sa nu fim noi alesi,ca roata de rezerva,ci sa alegem noi pe cine avem nevoie,sau nu.Se pare ca nu suntem departe!”Nu ai vrut la UTA?,atunci du-te unde ai fi vrut”,nu suntem mama ranitilor fara oferte si nici camara lor de rezerva,dar asta,obiectiv vorbind,se poate doar cand am avea un lot conturat si se apropie sfarsitul perioadei de transferuri.Nu mai avem nevoie de prea multi.
    HAI UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button