Alte sporturi

Arădeanca Daniela Dodean a trecut de constănțeanca Samara în sferturile de finală ale Champions League, la tenis de masă





Daniela Dodean-Monteiro şi Elizabeta Samara, colege de naţională şi foste partenere de dublu la tenis de masă, s-au înfruntat sâmbătă, în sferturile de finală din Champions League. Arădeanca Dodean (locul 102 mondial) a avut câştig de cauză în meciul direct, 3-1 la seturi (9:11, 11:5, 12:10, 11:2), Samara – a 21-a jucătoare a lumii – consolându-se cu victoria de la general a celor de la Tarnobrzeg (Polonia), scor 3-1, în fieful portughezelor de la Sporting Lisabona.

Meciul a contat pentru manşa tur a sferturilor din Ligă. Deşi lusitanele au condus cu 1-0, după superba victorie a Danei, asiaticele adversarelor – foarte bine cotate la nivel mondial – au făcut diferenţa. Ying Han a câştigat cu 3-2 în faţa lui Fen Li, iar Li Qian s-a impus mult mai uşor, 3-0 cu Zhenqi Tiago Apolonia. La 1-2, Dodean a revenit la masă, dar nu a mai reuşit aceeaşi prestaţie bună ca şi în faţa Samarei, 0-3 la seturi (-7, -9, -8) cu Ying Han. Returul se va juca în Polonia, pe 11 februarie.

O altă româncă prezentă în sferturi, Adina Diaconu – cu două înfrângeri în cont – de la Metz TT, a fost învinsă la limită, 2-3, de Linz AG Froschberg, tot pe teren propriu. Manșa a doua se joacă în Austria, în 10 februarie. În celelalte două sferturi de finală, manșa tur: Stavoimpex Hodonin – TTC Eastside Berlin 3-1 şi Etival – Dr.Casl Zagreb 0-3.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button