UTA Arad

Șeroni e noul fundaș al UTA-ei, masivul fotbalist lucrează din nou cu Popa după perioada de la ACS Poli





Echipa fanion a Aradului își întărește defensiva cu un fotbalist cu talie, de 1,93, care a evoluat la nivelul primei ligi în ultimele sezoane. Alin Șeroni are 31 de ani și sosește la UTA de la Dunărea Călărași, unde a fost coechipier în turul campionatului cu o altă achiziție a arădenilor, Bodo Kanda. S-a pregătit și în Antalya cu trupa lui Dan Alexa, iar azi a semnat o înțelegere ce-l leagă de UTA până în vara anului 2020.

Născut la Lugoj, și-a început cariera tot la Auxerre în sezonul 2005-2006. Mai apoi se transferă la Bihor Oradea, FC Săcele, Prefab Modelu și ACS Recaș, debutul său în prima ligă survenind în 2013, în tricoul lui ACS Poli Timișoara.

Între 2014 și 2016 joacă la Viitorul Constanța, FC Brașov și Speranța Nisporeni (Republica Moldova), revenind apoi la ACS Poli. În vara anului trecut, odată cu retrogradarea echipei timișorene, semnează cu Dunărea Călărași în Liga I, unde evoluează în 7 meciuri. „Sunt bucuros că am semnat cu o echipă de tradiție din România și îmi doresc să reușim îndeplinirea obiectivului promovării din sezonul viitor. Am venit la UTA pentru că am fost dorit și sper să nu îi dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune, am acumulat un anumit nivel de experiență, sper să ajut echipa cu tot ce am mai bun și să avem rezultatele așteptate”, a punctat Alin Șeroni pentru uta-arad.ro.

Achizițiile în apărare pentru „roș-albi” nu se încheie aici, contractul fiind deja pregătit pentru un alt fundaș central român. La Arad a ajuns și Răzvan Ivan, juniorul Unirii Alba Iulia, care va semna, la rândul său, contractul de joc cu UTA. Fundașul de 18 ani a fost curtat insistent în această iarnă de grupări precum Concordia Chiajna, Universitatea Cluj și Petrolul.

17 comentarii

    1. Dap eu am scris, aveam informația sigura pentru ca am vorbit personal cu el … dar aici se lasă doar comentariile care sunt plăcute de admin!!! “Mulțumesc”

      0
      0
      1. Stiam de 4 zile informatia, doar ca exista pericolul sa ni l fure altii daca as fi scris-o atunci sau aparea in spatiul public, asa cum sunt si comentariile de pe acest site. Nu e vorba despre nimic altceva…

        0
        0
        1. Fix in ce scriem noi,pe sportarad,depind transferurile,nu sunt de acord…Despre Seroni,stiam ca este dorit,inainte de a se termina turul.Nu de acum 4 zile.Daca pe Alexa nu il sustinea Prodanca,fix nimeni nu ii dadea jucatori.Iar daca era acceptat la Oierul,nu se mai discuta despre Calarasi,la momentul de fata..Hai sa o lasam moale…
          Exact cum Calarasiul vine cu jucatori si antrenor,Ana Maria-Prodan,la fel si Clinceniul,cu Becali,astia doi se joaca cu un pariu,intre ei…Miza?Barbat contra unei femei si persifleaza pe toti…
          Asta inseamna fotbalul actual…Pufos rau,alunecos..amantlacuri,incuscriri,interese…Diverse…
          Noi trebuie sa ne vedem de treaba noastra….Si va fi bine!
          Fara Manelisti,ciorditori de carduri,fara impresari,samsari,fara dubiosi!
          Asa vom evolua!Ce putem aprecia?Sa ramana calitatea umana!
          Pa!Ideea este buna!

          0
          0
  1. Giro vezi ca pe site ul lui uta scrie clar , a semnat pe un an jumate , la fel ca si kanda…sau iar tu stii altceva ?

    0
    0
    1. Nu mai intru in polemica,pentru vad ca tu nu faci diferenta intre cei doi.Pricepi ca 6 luni cu drept de prelungire inca 1 an,pentru Kanda,nu inseamna din start 1,5 ani???

      0
      0
    2. Pune degetul acolo unde scrie „pe un an si jumatate,la fel ca si Kanda”.Hai!Curaj!Apoi indica-ne si noua unde scrie pe site-ul oficial UTA,asa ceva…..
      „Tati Peline…….Giro asta nu ma lasa in pace si ma tot contrazice……Ajuta-ma!”

      0
      0
  2. Varianta de agenda lui Popa. Un jucător de care nu trebuie sa ,,tragi” că să știe ce are de făcut. Are la activ bătălii dure de A . Chiar cu revenirea lui Manea ,întărește un compartiment deficitar. Ar fi buna o ,,,sudura”’ cu Hasni și că varianta cu Ivan .. Ne rămîne în memorie și participarea lui la atac in situații limită . Sperăm că atacul sa meargă iar aportul lui ofensiv sa fie in nota generala a echipei . Bafta. !!

    0
    0
  3. Asta DA tranfer, un transfer foarte, foarte bun cu un caracter frumos si foarte serios !!! ALIN SERONI, iti doresc un bun venit la UTA. si multa putere de munca si sanatate , FORTA UTA, UTA, UTA !!!

    0
    0
  4. Cu Seroni, Manea, El Hasni și Coulibaly UTA va avea un nivel ridicat de agresivitate în apărare. Poate în spiritul lui Botiș trebuie să construim echipa, cu jucători curajoși care joacă avântat, cu urcări ale fundașilor pe benzi cum Șeroni știe să facă, în spiritul urcărilor lui Diaconescu. Să le fie frică când joacă cu UTA din cauza spiritului pe care-l avem. Cu pressing de la Rus și extreme. Ăsta trebuie să fie jocul nostru, la sacrificiu, dar nu nesportiv. Hai UTA! (P.S.: În sfârșit transferurile se fac pe stilul nostru, jucători tineri sau jucători avântați. Combinația asta pusă bine în teren va aduce oamenii la stadion. Toți ne bucurăm când putem fi mândri că jucătorii noștri luptă)

    0
    0
  5. Pe cand sa scriu ca abjectiile si acuzatiile grave,care apareau la adresa lui Seroni,sunt foarte grave si daca nu sunt probate risca sa devina calomnii,comentariul a disparut.
    Ma bucur si sa-l lasam in pace sa ne dovedeasca pe teren.Din ce am vazut,in meciurile sale si pe la echipele unde a jucat,nu prea ar fi avut motive de critica.
    Cu toate ca este unul dintre cei care au asteptat lamurirea situatiei personale,de a ramane in Liga I-ii,eu il consider un transfer foarte bun.
    Daca joaca ceea ce a jucat in ultimii ani,va fi greu de scos din lotul de titulari.Nemaivorbind de concurenta care se pare ca devine tot mai stransa si benefica,pe tot mai multe posturi.Ba chiar si la juniorii obligatorii pe teren,va fi greu de a se lua o decizie.
    Atunci poti vorbi de concurenta,cand staff-ul tehnic(intregul),este pus in dificultate de alege si incet,incet,incepe sa se contureze acest aspect important.Vor disparea astfel si improvizatiile.
    Bun venit Alin Seroni!Nu iti cerem declaratii pompoase,doar sa joci ceea ce stim ca poti.Multa sanatate,sa nu te accidentezi si cat mai putine cartonase.
    Bafta multa!!!!

    0
    0
  6. Seroni este un fotbalist bun, pentru ce are UTA, azi. Nu pot sa uit ca( nu foarte de mult), cineva a pariat o suma mare ca Seroni va lua galben , …pe final de meci, Seroni…” s-a straduit”, dar pariul fusese anulat. ca suma mizata era …prea mare si „batea la ochi”. Desigur, Seroni…nu stia nimic !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button