Șoimii Lipova

Prestanță (și) peste Graniță: Lipovanii trag de ei la Fuzesgyarmat într-un echipament nou-nouț, Buta și Popa impresionează la Viitorul





Liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a mai are două zile pline de cantonament la Fuzesgyarmat, în Ungaria. Față de anul trecut, când au apărut trei-patru probleme de ordin medical, toți lipovanii au rămas în picioare și au răspuns comenzilor lui Flavius Sabău, Dinu Donca și Cătălin Bujor. Doar juniorii de 14 ani, Gherman și A. Rusu, au acuzat dureri musculare, dar asta și pentru că se află la primul stagiu de pregătire de o asemenea dificultate, gândit pentru o echipă de seniori.

„Șoimii” țin la imaginea lor și implicit la cea a orașului și județului din care vin și se prezintă la antrenamente într-un echipament nou-nouț, marca Joma, spozorizat de Pletl și Iron Guard și primit chiar înainte de plecarea în Ungaria. Pubalgia l-a ținut pe Dobrean la „vatră” pentru a se recupera la fizioterapeutul Cristi Dărău.

În schimb, fundașul Abel Popa și mijlocașul Gabriel Buta au treabă la Viitorul Constanța. Ambii au fost solicitați la echipa Under 17 a fostei campioane a României, iar, ieri, au fost titulari în amicalul pe care constănțenii l-au câștigat, 5-2, în fața celor de la Năvodari.

Lipovanii încheie cantonamentul de la Fuzesgyarmat sâmbătă dimineața, dar până să pornească spre casă, vor asista și la amicalul dintre echipa locală de Liga 3-a și UTA.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button