BaschetzTOP ARTICOLE

Americanca Chelsey Lee e noul pivot al ICIM-ului: „Jucătoarea care ne lipsea”





După Destiny Williams, FCC ICIM Arad se mai întărește cu o jucătoare de talie, cu mare experiență și cu cifre excelente în toate campionatele în care a evoluat. „Am ajuns la o înțelegere cu Chelsey Lee, o jucătoare foarte bună, cu experiență, care ne lipsea sub panou. A mai jucat în urmă cu câteva sezoane la Galați, deci cunoaște campionatul României”, ne-a mărturisit Marcel Urban, președintele formației „galben-albastre”.

Într-adevăr, sportiva în vârstă de 29 de ani a evoluat acum 5 ani și în România, la Galați, unde a avut prestații remarcabile. A obținut nu mai puțin de 25 de double-double-uri într-un singur sezon, cu medii statistice de 18.1 puncte pe meci și 12.3 recuperări. Ca și realizări, Chelsey Lee are la activ o finală de campionat în Koreea de Sud (fiind declarată și cel mai bun pivot al sezonului), dar și campionatul și cupa cucerite în Bulgaria (medii pe meci de 23.1 puncte și 11.3 recuperări). În 2016 a jucat în pre-sezonul WNBA pentru formația Washington Mystics.

De-a lungul timpului, noua elevă a lui Miljan Medvedj a mai evoluat pentru: Hola Madrid (Spania), Hanabank Bucheon (Korea de Sud), Haskovo 2012 (Bulgaria) și Pallacanestro Femminile Broni (Italia). Va ajunge la Arad săptămâna viitoare, iar „oficialii” arădeni vor încerca să o legitimeze până la ora meciului de la Târgoviște, primul al returului din Grupa Roșie.

Până una alta, jucătoarele FCC ICIM se află pe drumul dintre București și Constanța, unde, mâine, de la ora 12, vor întâlni „lanterna” Phoenix Știința.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button