Fotbal juniori

UTA 2009 a câștigat a șasea ediție a Memorialului Ionuț Leac, Burtă a decis finala cu Bradul





Trofeul pus în la bătaie la a șasea ediție a Memorialului organizat în cinstea părintelui fotbalului juvenil județean, Ionuț Leac, a rămas la Arad. Singura formație din afara județului, Galaxy Brad, a pus ceva probleme prin accederea în ultimul act al competiției desfășurate la Sala de sport din Micalaca, zona Selgros, dar UTA s-a mobilizat și a încheiat neînvinsă turneul.

La fluierul lui Cristian Coroban, Gabriel Hărduț, Alexandru Gornic și Ionuț Nicoraș am avut următorul tablou al întrecerii rezervate juniorilor născuți în anul 2009 și mai mici:

 

Clasamente

Meciuri de clasament

Burtă, marcatorul finalei

Dacă Viitorul nu a avut probleme să-și adjudece bronzul după partida cu Atletico, ultimul act al competiției a fost ceva mai echilibrat. Până la urmă, a decis golul utistului David Burtă, singurul al finalei cu Galaxy Brad și UTA 2009 a câștigat ediția a șasea a Memorialului Ionuț Leac.  „A fost un turneu reușit din toate punctele de vedere, de la organizare si tot ce a ținut de turneu și până la echipele care au participat. Felicit copiii , părinții, bunicii și toți însoțitorii jucătorilor noștri. Bineînțeles, rolul colegului meu de pe bancă, Norbi Polgar e la fel de mare, sperăm să scoatem cât mai mulți fotbaliști din această generație talentată. În special, noi, antrenorii de copii și juniori, avem datoria să urmăm calea lui nea’ Ionuț Leac, care a fost trup și suflet pentru cei mici. Aș vrea să dedic acest succes soției mele și să îi mulțumesc pentru băiețelul dăruit pe 29 ianuarie, Ayan Nicholas și pentru că mă susține și este alături de mine în cariera de fotbalist și cea de antrenor la juniori”, a spus Alex Nistor, antrenor al UTA-ei 2009, alături de Norbert Polgar.

Lotul campionilor: Tomotei Vârvoreanu – Luca Dehelean, Matei Brad, Roland Sabău, Denis Ile, Dominic Ila, Lucas Zachar, Ayan Sherzad, David Burtă, Andrei Tomoioagă, Denis Pop, David Anca, Elias Pelau, Răzvan Cioară, Petru Orodan, Mihai Vălean, Alex Rametea.

Cel mai bun portar: Victor Lința ( Galaxy Brad)

Cel mai bun jucător : David Burtă ( AFC UTA Arad)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button