Handbal

La înălțimea derby-ului în repriza secundă: CSM Târgu Mureș – Crișul Chișineu Criș 32-27





Handbalistele de la Crișul s-au ridicat la nivelul derby-ului de clasament cu CSM Târgu Mureș, din cadrul Seriei D a Diviziei A. Acest lucru s-a întâmplat în special în repriza secundă, căci în prima „alb-albastrele” s-au jucat cu ocaziile și s-au expus contrelor gazdelor.

Diferența dintre cele două formații, una cu obiectiv clar – promovarea, iar cealaltă aflată în construcție, s-a văzut în special în prima parte. Practic, Tîrșoagă și colegele sale și-au asigurat un avantaj liniștitor până la pauză: 19-11.

În actul secund, nemaiavând ce pierde, elevele lui Sebastian Tudor au evoluat ceva mai dezinvolt, au redus simțitor diferența pe tabelă și au reușit, printre altele, și două aeriene, prin Boldor și Klimek. S-a terminat 32-27, echipa din Transilvania continuându-și seria de victorii pe linie în campionat.

Pentru Crișul, care-și păstrează poziția secundă în Seria D la 6 puncte de Reșița (care a pierdut și în această rundă, la Timișoara), au debutat extrema Andrada Maior Pașca (care a obținut printre altele o lovitură de la 7 metri) și interul  Iuliana Horge.

„Am intrat în joc foarte greu, cu multe ratări în prima repriza, aceste ratări transformându-se în goluri ușoare primite pe contraatac. În a doua repriză, am tratat mai bine ambele faze ale jocului, și ne-am apropiat la un moment dat la 4 goluri diferență, jucând un handbal spectaculos. Felicit fetele pentru dăruire în partea a doua, atât fizic cât și psihic. Rămânem la o distanță liniștitoare față de Reșița, prima echipă cu drept de promovare de sub noi și asta ne dă liniștea necesară să putem munci în continuare”, ne-a declarat Sebastian Tudor după confruntarea din această seară.

Formații și marcatoare:

CSM Târgu Mureș: Târșoagă 6, Stîngu 5, Bucin 5, Munteanu 5, Barabaș 5, Darie 5, Ola 1,

Crișul: Klimek 8, Damian 4, Boldor 4, Lucușa 3, Iuga 3, Petruse 3, Puț 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button