BaschetzTOP ARTICOLE

Bulj revine pe banca ICIM-ului, sârbul ar putea conduce antrenamentul din această seară





Echipa de baschet feminin a Aradului trece de la un antrenor sârb la un altul. De fapt, conducerea FCC ICIM Arad a optat pentru tehnicianul de care s-a despărțit la finele stagiunii trecute, preferându-l pe Miljan Medvedj. Cum acesta din urmă nu a confirmat și a făcut singur un pas în spate, Marcel Urban l-a contactat din nou pe Bogdan Bulj, care a acceptat să ducă la capăt acest sezon în „galben-albastru”. „Am avut mai multe opțiuni, dar în cele din urmă am optat pentru Bogdan Bulj. Credem că odată cu venirea lui Chelsey Lee, noul tehnician are un lot mai competitiv decât în stagiunile precedente și sperăm să avem și rezultate pe măsură”, ne-a declarat președintele FCC ICIM.

Din informațiile noastre, în afara lui Bulj, celelalte opțiuni ale FCC ICIM au fost Jose Araujo și Manuel Angel Rodriguez. Portughezul a mai activat la echipa arădeană cu rezultate destul de bune, dar actualmente e sub contract cu o grupare din Germania, care nu a dorit să renunțe la serviciile sale. În schimb, spaniolul Rodriguez a condus-o pe CSU Alba Iulia în stagiunea precedentă.

Bogdan Bulj ar trebui să ajungă în jurul orelor 16 în orașul nostru, la timp pentru a conduce prima ședință de pregătire a săptămânii. În precedentul mandat (partea a doua a stagiunii 2016-2017 și 2017-2018), cea mai mare performanță a sărbului a fost calificarea echipei arădene în semifinala Cupei României.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button