Handbal

Din derby în derby, handbalistele Crișului găzduiesc Baia Mare peste două zile: „Să începem bine seria de patru meciuri pe teren propriu!”





După ultimele două runde disputate în Seria D a Diviziei A la handbal feminin, principala urmăritoare a fetelor de la Crișul Chișineu Criș pentru locul 2 a devenit Minaur II Baia Mare. Sigur, gruparea moroșană, formată exclusiv din junioare, nu are drept de promovare și implicit de participare la turneul semifinal, dar asta nu înseamnă că trebuie tratate cu indiferență. Vă reamintim că în urmă cu două weekenduri, „alb-albastrele” au întâlnit fostul loc 3, CSU Reșița, la Arad, iar în urmă cu două zile pe liderul din Târgu Mureș.

De altfel, antrenorul Crișului sună adunarea pentru confruntarea de joi, din cadrul etapei cu numărul 15. Partida se joacă mai repede pentru că Minaur trebuie să onoreze și o deplasare la Slatina pentru o competiție de junioare la începutul săptămânii viitoare. „Urmează patru meciuri acasă din care ne dorim tot atâtea victorii. Prima partidă, cea cu Baia Mare, este din categoria celor în care se întâlnesc două echipe tinere, cu un handbal tehnico-tactic bine însușit. Ne dorim să începem bine această serie de partide pe care le vom disputa la Arad în fața suporterilor noștri și să ne apropiem și mai mult de obiectivul nostru, o calificare la turneul semifinal”, a spus antrenorul Sebastian Tudor, care – într-adevăr – își va conduce echipa de pe margine pentru patru săptămâni la rând contra celor de la Minaur II, FC Argeș (în 16-mile Cupei României), CSU Oradea și CSU UVT Timișoara.

La precedenta vizită la Arad și tot la sala Aurel Vlaicu – Mihai Botez, acolo unde se va juca și peste două zile, băimărencele s-au impus surprinzător cu 32-31. „Nu căutăm neapărat revanșa, ci căutăm să jucăm bine și să obținem un rezultat pe măsură contra unei echipe ce dă totul pe teren, chiar dacă e conștientă că situația sa în clasament nu contează la final. În plus, acest meci este o bună repetiție pentru confruntarea din Cupa României, în care ne dorim să facem o figură frumoasă trecând de FC Argeș și să aducem la Arad o formație din Liga Florilor în optimi”, a adăugat Tudor.

Confruntarea Crișul – Minaur II începe joi, la ora 16, la sala de sport din Micalaca. Din rândul „alb-albastrelor” absentează: Snakovski, Roman și Morariu. În schimb, debutează în fața propriilor susținători extrema Maior-Pașca și interul Horge.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button