Crisul Chisineu-Criș

Abrudean a lăudat UTA, dar și pe proprii elevi: „Anumite sarcini au fost respectate până la capăt, important este să ne păstrăm pofta și entuziasmul”





A treia forță a seriei a IV-a a Ligii a 3-a a ieșit neînvinsă din cele două vizite pe „Motorul”, în această săptămână. Dacă, marți, a trecut cu 1-0 de puștii lui Gaica și Ungur, astăzi, s-a ținut bine de prima echipă a UTA-ei.

Mai mult, Crișul Chișineu Criș a fost cea care a deschis tabela, prin Matei, însă „roș-albii” au egalat destul de repede, prin Șeroni. Scorul de 1-1 stabilit încă din minutul 27 avea să se mențină până la final, în ciuda unui joc mai bun al echipei fanion în partea secundă. Dar, asta și pe fondul schumbărilor din prima „garnitură” a divizionarei terțe. „A fost un test bun, noi suntem doar la al doilea în această iarnă. Am dat peste un adversar bun, mie îmi place cum arată UTA  azi și sunt convins că va arăta din ce în ce mai bine. Noi mai avem mult de lucru, trebuie să încadrăm noii veniți, dar, una peste alta, suntem mulțumiți de implicare. Anumite sarcini au fost respectate până la capăt, altele mai puțin, dar mai este de lucru. Cred că peste o lună când vom începe campionatul vom arăta mult mai bine, important este ca jucătorii să fie sănătoși pentru a putea continua pregătirea conform planurilor noastre. Urmează o serie de amicale, sâmbătă la Sebiș, apoi câte două meciuri pe săptămână să ne punem la punct din punct de vedere tactic”, a punctat Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

Cel puțin în confruntarea cu „Bătrâna Doamnă”, achizițiile cu greutate ale Crișului, Tătaru, Bozian și Matei, par să fi adus un plus în jocul „alb-albaștrilor”.  „Am dus jucători buni, utili, cu experiență mare în spate. Este ușor să lucrezi cu ei, dar mai avem și jucători care mai au de învățat multe din punct de vedere tactic. Important este să ne păstrăm pofta și entuziasmul, mi-au plăcut cum s-au implicat până acum la antrenamente și cele două jocuri, sper să fie așa și în continuare”, a mai comentat „Știli”.

Cu ochii pe rivalii din campionat au stat și reprezentanți ai Lipovei și Cermeiului, cei cu care Crișul împarte podiumul din C4 cel puțin până la primăvară. „Sigur că suntem urmăriți la meciuri de conducerilor altor cluburi interesate. Și eu, la rândul meu, îi voi urmări pe ei la unele meciuri. Este ceva normal la cluburi serioase, organizate, sper că au avut ce să vadă”, a încheiat Abrudean.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button