Șoimii Lipova

Convingători la primul test al iernii, împotriva unui adversar foarte tânăr: Șoimii Lipova – CS Ineu 7-0





Fiindcă amicalul de miercu cu Frontiera Curtici a fost anulat, Șoimii Lipova a început seria partidelor amicale astăzi, în compania lui CS Ineu. Diferența dintre combatante a fost mare, dar asta și pentru că din această iarnă trupa zărăndană a apucat linia verde, seniorii din lot putând fi numărați pe degetele unei singure mâini.

Așadar, s-a pus doar problema scorului în testul de pe „Șega”, iar acesta avea să fie unul rotund: 7-0! Sulea a reușit „tripla”, iar Filimon, Calvin, Trabalka și Burlă l-au învins și ei pe juniorul de 13 ani din poarta Ineului. În prima parte, Ineul a avut și ea câteva situații, prin Balaci, Jilavu și Spătaru, fără a reuși să modifice tabela în dreptul ei.

Chiar fără mijlocașii Poiană și Dobrean, ambii cu probleme medicale și Buta (învoit), Lipova și-a făcut jocul obișnuit de posesie și a avut și eficiență de la mijloc în sus. „Am făcut un joc bun, am avut posesia, am avut multe ocazii și am dat și destule goluri. Dar, pe de altă parte, am făcut și câteva greșeli ce s-au soldat cu ocazii în contul celor de la Ineu, dar am controlat jocul în mare parte. Apreciez că am avut un ritm al pasei destul de bun pentru primul amical al iernii și îl vom mai îmbunătăți. Urmează să jucăm miercuri, la Oradea, cu Luceafărul, iar sâmbătă întâlnim UTA, pe <<Motorul>>”, a  precizat Flavius Sabău.

Hulbăr, Zdrențan (care a și lipsit azi), Dan Mâneran și Spătaru sunt cei patru seniori care au rămas pe loc la Ineu în această pauză de iarnă. În rest, Cristi Sculici și Dacian contează doar pe juniori cu vârste cuprinse între 13 și 20 de ani. „A fost un antrenament bun pentru noi contra unei echipe puternice de ligă a treia. În prima repriză am contat mai mult, am avut și câteva bune ocazii, dar am și luat trei goluri relativ ușoare până la pauză. Apoi, am introdus toți juniorii și sigur că scorul nu a mai contat. Ne întoarcem la muncă, sâmbăta viitoare jucăm cu Sebișul, vedem dacă am mai progresat sau nu”, a fost remarca lui Sculici, după restul cu liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a.

Lipova (repriza I): Jianu (30 Creța) – Savin, Calvin, A. Popa, Burlă – Istrate, Gherasim, M. Popa, S. Marton – Sulea, Trabalka

Lipova repriza 2: Creța (60 Filip) – Nagy (Dardai), Bercu, Vasiu, Filimon – Stoin, Istrate, Lazea, D. Rusu – Obrad, Sulea.

Ineu: Tulcan – Kotroczo, Karmanoczky, Șerban, Hulbăr – Ciurdaru -S. Balaci, Spătaru, Jilavu, Todoran – Dan Mâneran. Au mai jucat: Mang – Adamcsik, Popa, Dodu, Davidaș, Țica, Goldiș.

Arbitri: Alex Gornic – Sebastian Pantea, Cristian Takacs

14 comentarii

  1. @lucian…fotografia este de actualitate?Pai ce spuneam despre terenul Sega,calitate impecabila,unde se antreneaza de dimineata pana seara si meciuri amicale,echipe de juniori si altele din judet….Iata diferenta de calitate SEGA versus Motorul…
    Dar ceea ce semnalam mereu si nu inteleg din ce cauza presa nu ia atitudine,Luciane,priveste animalele acelea care stau cu picioarele pe scaunele fragile,marca Paniprod Sebis..Priveste persoana,a 2-a din stanga,cum danseaza pe scaune,apoi priveste-l pe” hipopotamul” din dreapta pozei,de tonaj greu, care sta cu cate un picior pe doua scaune deja rupte….Stiu ca nu doriti scandal si certuri,dar ce trebuie sa se intample,ca sa luati pozitie?Sa moara un copil nevinovat infipt in coltii monstruosi, sau o sectiune de artera a cuiva,pe aschiile hidoase?Sunt aceleasi scaune pe Motorul,Sannicolau si Sega,dar pe Sega sunt afara,pe spatiu public montate…acces oricine.
    Din ce cauza va este cumva teama,sau subiecte tabu,ca sa scrieti despre aceste pericole?
    Daca tacem,inseamna ca acceptam mediocritatea si calitatile foarte slabe!Stii foarte bine cate poze ti-am trimis despre aceste fapte,pe cand nici bine nu erau instalate pompos….si cati bani au costat aceste schelete metalice,cu cazuri directe de accidentari grave..
    Daca tacem,asa va fi si la doritul nou stadion….
    Eu am doar gura si ochi,dar voi jurnalistii aveti pixul…si Lap-top-ul…Sunteti considerati putere in stat,ce naiba?

    0
    0
    1. Hoasca batrana si oarba, „hipopotamul” sta cu picioarele pe scandura, in spatele a 2 scaune rupte, fara spatar, de aia vezi tu ca sta pe scaune. Sari sa jignesti ca ce? Nimeni nu a stat cu picioarele pe scaune ieri! Daca taci, accepti mediocritatea??? O faci demult, zdreanta ce esti! Astept scuze din partea ta, daca ai cei 7 ani…

      0
      0
    2. Giro, aveam pretentii de la tine ca esti mai civilizat . Cel putin asa pretindeai. Cel pe care il jignesti este analist video in cadrul clubului nostru . Si nu sta cu picioarele pe scaunele de pe Sega . Toata lumea stie cat sunt de fragile si casante aceste scaune, mai ales iarna. Omul este bine educat, este un om 2 facultati, nu este genul de om care sa strice munca altora . Dar iti promit, pentru ca te cunosc, ca la primul meci la care voi fi la Uta, insotit de el, de analistul nostru, sa-i spun „uite-l pe tovarasul Giro, cel care te-a facut hipopotam”. Sa vad dc ai curajul sa-i spui si in fata chestia asta. Cat despre domnul din stanga (Alin Ristin) cu care ma cunosc de vreo 25 ani, pot sa-ti spun ca am stat de vorba cu el la pauza meciului si chiar nu calca scaune, nu rupea nimic . Astea sunt rautati . Am inteles, esti suporterul altei echipe din liga treia, ii respectam pe ei, dar pe tine suntem rezervati in a te respecta in urma jignirilor tale . Chiar a fost o nesimtire, o mizerie comentariul tau . Noi inca asteptam scuzele tale aici pe site .

      0
      0
      1. Respectele mele, Presidente! Nu aştepta scuze de la Giro, când este pus la punct adoptă politica struţului! Felicitări, Radule, pentru ce aţi realizat la Lipova!

        0
        0
        1. Multumim pt felicitari . Daca nu le va scrie frumos aici voi avea grija sa i le spuna personal lui Madalin cand ne vedem la meci la Uta. . Si nu vor fi tot la fel de simplu de spus . Nu ma deranja daca ar fi fost adevarat . Dar v-am vazut pe toti cum stateati pe palancile din lemn . Foarte civilizati . In fine

          0
          0
        2. ii vina mea ca nu am citit ce a scirs, dar sunt prea lungi pentru mine, acum cand nu ma simt prea bine … altfel le mai editam eu cate un pic 🙂

          0
          0
          1. Las ca e bine si asa . Poate vede si el cum musca sau izbeste un hipopotam . Si poate pe viitor se va gandi de 2 ori pana va jigni pe cineva .

            0
            0
          2. Luciane, tipul scrie adevărate nuvele, e doxă…la prostie! Cred că eşti şi tu sătul de elucubraţiile pe care le debitează, însă, ca jurnalist, trebuie să ramâi echidistant. Ar trebui să angajaţi un om la corectură special pentru postările lui Giro Mafalda alias Mama Omodă.

            0
            0
    3. Domnule Giro, am tot contemplat asupra faptului de a va raspunde sau nu, si am ales sa o fac cu speranta de a nu periclita imaginea clubului din care fac parte. Dumneavoastra va varsati frustrarile intr-un comentariu la un articol ce nu are nici o legatura cu ceea ce povestiti dumneavoastra. Porniti un val de insulte la adresa unor oameni pe baza a ce? a unei fotografii neconcludente (dl. Lucian a vrut sa surprinda cele doua echipe implicate in joc, conform articolului, nu situatia tribunei).Ca sa ne acuzati de aceste lucruri ar fi trebuit sa fiti in tribuna langa noi, insa atunci ati fi observat nu numai ca nu aveti dreptate ci si situatia in care am adunat peturi goale de bere de pe scaune, chiar daca nu m-am asezat. Oricat de nobila ar fi cauza dumneavoastra,si anume situatia precara a tribunei, precum si nesiguranta tuturor spectatorilor, modul in care o prezentati denota un act ofensator, chiar grotesc. Nu am nevoie de scuzele dumneavoastra, pentru ca, cel putin in cazul meu, dar cred ca si in cazul cititorilor,acestea nu vor schimba parerea noastra despre calitatea dumneavoastra ca om. Madalin – „hipopotamul”

      0
      0
  2. Băi Mafalda, ai fost acolo? Cine te crezi tu? Vezi-ti de treburile tale! Cel care ,,dansează” sunt eu, spectator la acest meci.. Şi nu dansam ci pur şi simplu fotograful a surprins momentul când coboram din tribună, pe scara din lemn. Te asigur că toţi spectatorii care au asistat la meci. au trăit o adevărată aventură în a alege un loc cât de cât decent, de unde să urmărească în condiţii bune partida. ,,Hipopotamul” din imagine este un oficial al lipovanilor, stătea pe scândurile dintre sferturile de scaune rămase şi îşi făcea treaba, notând date referitoare la jocul echipei sale. Spune mai bine că urăşti Viitorul şi vezi-ti de Atletico, acolo unde fiul tău evoluează şi de Sanyi, pe care îl tot pupi în fund. Eu unul, m-am săturat de aberaţiile tale. Pe bune!

    0
    0
  3. Eu mă mir ca nu și-a luat peste bot acest nemernic. Ungur bețivan, Coras slugă, Manea își baga banii la păcănele… A depășit măsură demult

    0
    0
  4. Girooooo daca imi scria mie cineva asa cum ti-a scris tie acest domn Madalin eu intram in pamant de rusine. Nu mai apaream pe sportarad cel putin 6 luni .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button