Crisul Chisineu-CrișNational Sebis

Derby-ul amical al Crișului Alb, adjudecat de trupa lui Todea: Național Sebiș – Crișul Chișineu-Criș 2-1





După ce i-a ținut piept UTA-ei, Crișul Chișineu Criș s-a deplasat la Sebiș, pentru al treilea amical al iernii. Lucrurile nu au mai decurs la fel de bine pentru trupa lui Adi Abrudean, care s-a recunoscut învinsă de cea a „Dulăului” Todea.

Gazdele au deschis destul de repede tabela, mai precis după 12 minute. Atunci, japonezul Takenori Kawagoe a șutat frumos de la 35 de metri, Mucha a alunecat puțin și mingea a intrat în plasă. Se părea că scorul pauzei va fi 1-0, însă, chiar înainte de intrarea la cabine, Crișul a primit un penalty la hențul în careu al lui Ciochină. Pentru 1-1 a înscris specialistul Bozian. 

Pe fondul multiplelor schimbări în cele două formații, jocul nu a fost foarte legat după pauză, dar – totuși – Naționalul avea să-și adjudece victoria pe final. În minutul 84, Szekely a primit un balon peste apărare de la Pop și l-a executat pe Dagău.

Încetul cu încetul, Cristi Todea pune pe picioare Sebișul, care, exceptând deplasarea de la Sântana, are succese pe linie în amicalele iernii. În curând, la dispoziția „Dulăului” va fi și căpitanul Enciu, care și-a reluat antrenamentele după o lungă perioadă în care a fost bolnav. „Un meci bun ca intensitate, după o perioadă grea, de încărcare. Mă bucur că, exceptându-l pe Goșa, nu avem accidentați, doar mici probleme musculare, normale pentru această perioadă. Au fost multe ocazii de poartă, am dominat jocul în multe momente. Victoria e meritată și contează pentru moralul băieților. După două zile de pauză vom reîncepe un ciclu săptămânal normal, cu antrenamente zilnice, dar și două teste. Miercuri, la Sebiș, cu Felnacul, iar sâmbătă mergem la Ineu. Mai suntem în discuții cu câțiva jucători, vrem să finalizăm lotul și să ne apropiem de o formulă stas de joc pentru prima etapă”, a spus antrenorul sebișenilor.

Chiar dacă înfrângerea nu are importanță în acest punct al pregătirii, Adrian Abrudean nu a putut fi de acord cu lipsa de atitudine în dreptul unora dintre elevii săi. „Am încheiat o săptămână cu două jocuri, iar astăzi nu preea mi-a plăcut ce am văzut la echipa mea. Nu am avut organizare bună, a fost implicare, dar nu și concentrare la unii dinte jucători. Ne-am mulțumit cu puțin la acest meci, iar golurile le-am luat prea ușor, din punctul meu de vedere. M-a deranjat atitudinea, îmi doream mai mult chiar dacă a fost un meci de pregătire. Nu putem acuza oboseala, au fost greșeli tehnice, de poziționare pe teren. La golul doi, Szekely a rămas singur la o minge descoperită, ceea ce nu pot accepta și vom corecta. Încetul cu încetul, ne vom cristaliza primul <<11>> și tratăm cel mai serios posibil perioada următoare”, a spus tehnicianul Crișului, care-și va vedea la lucru elevii tot de două ori și săptămâna viitoare, miercuri, cu Pecica și sâmbătă, cu Giarmata.

Formații:

Național: Gakos (46 Horvat) – Onuțan (75 Pîslaru), Teședan (83 Deliman), Lezeu, Cornea (83 Laza) – Ciochină (60 Pop), Takenori – Petculescu (60 Ruță), Mateucă, Susan (60 Susan) – Szekely.

Crișul (prima repriză): Mucha – Lazăr, Pavel, Tătaru, Siminic – Ciornei, Clej, Maghici, Lezeu – Bozian, Matei.

Crișul (repriza a doua): Dagău – Sabău, Pavel, Lang, Maghici – Piț, Gâlcă, Bozian, Lezeu – Modan, Matei.

Ianc a fost învoit.

Arbitri: Sebastian Mako, Lucian Berariu, Remus Naghi.









Un comentariu

  1. Daca Cristi Todea face ceea ce stie si are sustinere din partea UTA-ei,vom asista la ceva interesant in Liga a 3-a.Faini juniorii UTA-ei….Unde este Keita?Stiu,dar intreb si eu….:-))))!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button