Fotbal juniori

Portarul Viitorului, Mihai Miclean, a ajuns în curtea olandezilor de la De Graafschap





Nu doar fotbaliștii UTA-ei sunt curtați în țară sau peste hotare. După ce Academia Brosovszky l-a dat pe Denis Mîneran la Universitatea Cluj, Viitorul Arad este aproape de a se înțelege cu gruparea olandeză, De Graafschap, pentru portarul Mihai Miclean.

Produs al generației 2003, pregătită de Norbert Jozsa, fotbalistul s-a remarcat remarcat la Tabăra de portari, din vara anului trecut, de la București și a avut un prim contact cu fotbalul din Țara Lalelelor în toamnă. Acum, însă, De Graafschap, formație de primă ligă olandeză, l-a solicitat din nou pe Miclean la un stagiu de pregătire, care s-ar putea finaliza cu un contract pentru tânărul arădean reprezentat de firma de impresariat a lui Bogdan Apostu, Fusion Group Agency.

La ascensiunea lui Mihai Miclean a contribuit și Cristi Irimia, care l-a pregătit specific în ultimii ani.

12 comentarii

  1. Talent dar dublat de foarte multa munca. Nu de putine ori l-am vazut la antrenamente si stiu ce inseamna asta. Succes!

    0
    0
  2. Din cate stiu o vreme s-a pregatit si cu domnul Tapos. Si la cel amintit mai inainte si la Cristi Irimia am remarcat pe langa profesionalism tactul pedagogic pe care , din pacate, la majoritatea antrenorilor de la copii si juniori nu l-am sesizat. Poate exista, dar eu nu l-am observat. O bila alba in mod special pt limbajul folosit: unul normal si decent. Iarasi spre deosebire de foarte multi altii care considera ca injuriile si jignirile sunt firesti. Si ce e la gura lor…

    0
    0
  3. Cine este acest Miclean? unde a jucat? la ce nivel? eu nu am auzit de el,,una e sa te afirmi la antrenamente si alta e sa joci la un nivel mai ridicat,,in ce competitie a jucat acest baiat? parerea mea e ca cel mai talentat portar din Arad, la nivel de juniori e Zamfir ,fara dar si poate dar din pacate el nu are impresari si nu il promoveza nimeni si mai sint si alti , eu cred ca acest baiat e fortat, reclama ieftina, zic eu ,sper sa ma contrazica si sa dovedeasca intr-adevar ca e un real talent ,suscces.

    0
    0
    1. D-lui Vasile…Probabil ca parerea olandezilor in legatura cu Zamfir si Miclean nu coincide cu a dvs, Unde scrie ca daca dvs. nu ai auzit de Miclean, pustiul nu poate sa fie selectat pentru a da probe de joc in Olanda? Deocamdata nici nu se poate face o comparatie intre ei, deoarece primul este cu 2 ani mai mare si nu joaca in aceeasi competitie! Succes Mihai!

      0
      0
    2. Cel mai urât lucru este să vorbești așa despre copil tânăr și talentat , tinerii au nevoie de încurajări , nu cred că ți-ar plăcea sa citești despre copilul tău așa cuvinte.
      Chiar muncește foarte mult sa ajungă un portar valoros, trebuie încurajat .
      Numai bine și multă baftă in carieră.

      0
      0
    3. Stimate domn Vasile,
      Nu impresarul l-a înscris pe Mihai la camp-ul de vară de la Pitești 2018 ci părinții!

      0
      0
  4. Nu conteaza unde a jucat.Conteaza unde este si unde va fi.Este un copil muncitor si bine educat.Felicitari celor care l-au initiat in tainele fotbalului ,sa nu uite ca este român si sa il ajute Dzeu să ajunga acolo unde isi doreste.Mult succes Mihai

    0
    0
  5. Ca sa joci la nivel inalt nu trebuie sa ai un nume in spate.In liga olandeza nu conteaza doar talentul.Ci si munca , educatia parinteasca si scoala.Dacă a ajuns in Olanda inseamna ca cineva a văzut ceva la el si vor sa il cunoască mai bine.Olandezii nu accepta șpagă penteu a juca ei se bazeaza doar pe multa munca si dorinta de a excela.Pe mine nu ma poate decat bucura faptul ca inca o data s-a demonstrat ca suntem oameni căutati si doriti de strainatate.Daca Romania nu isi poatre păstra talentele si promova lasati sa isi caute fericirea in alta parte.Mihai fi muncitor si luptator.Capul sus.Lupta penteu visul tau.

    0
    0
  6. Domnule mai coboară și tu pe pământ… Teai trezit și tu vorbind… Important e ca a ajuns la o echipa de valoare….Invidea va manca pe voi!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button