Fotbal judetean

Șepreușul și-a luat biletele pentru finala campionatului județean de futsal: Finala de la Satu Nou, cu Pilu, s-a decis la penalty-uri





Au mai rămas două necunoscute pentru turneul de la Macea, acolo unde se va acorda trofeul ediției 2019 a campionatului județean de futsal. Cea de-a șasea „zonă”, cea de la Satu Nou, s-a încheiat azi cu succesul Viitorului Șepreuș, care – însă – a avut în Frontiera Pilu un adversar cu greutate.

Dar, până una alta, să vedem desfășurarea competiției în faza grupelor:

Jocuri de clasament

Ex. utistul Pâslariu a „clipit” de la  7 metri

În ultimul act al competiției, au ajuns colegele din Grupa B, Viitorul Șepreuș și Frontiera Pilu. Ca și în ultima întrecere a primei faze a întrecerii, partida a fost extrem de echilibrată, cu mențiunea că – totuși – aceasta din urmă a avut nevoie de penalty-uri pentru ca băieții lui Gheorghe Jurcoi să se bucure. În limita timpului regulamentar, scorul a fost 2-2, după reușitele semnate O. Purtan și N. Tulcan, respectiv Trif și Noaică, așa că s-a trecut la lovituri de departajare. De la 7 metri au înscris O. Purtan, N. Tulcan și N. Botaș, iar pentru „grăniceri” doar Maier, Trif. Cel care a ratat a fost Beni Pâslaru, fotbalist care a evoluat și la UTA, pentru echipa a doua, în urmă cu  trei sezoane. Astfel, la 5-4, Șepreușul și-a prenotat locul în finala de la Macea. „Am avut un singur adversar mai puternic, Pilu, cu care ne-am întâlnit și în grupă și în finală. Am arătat că suntem mai buni, chiar dacă la lovituri de departajare. Sperăm ca acești jucători vor face o figură frumoasă și la faza finală, speranța moare ultima”, a menționat antrenorul Gheorghe Jurcoi, care s-a bazat pe: Bogdan Purtan, Octavian Purtan, Dani Botaș, Georgian Jurcoi, Fabian Jurcoi, Răzvan Scrob, Lucian Caia, Norbert Tulcan și Alexandru Tulcan.

Au arbitrat Ciprian Pătroi și Sebastian Mako, supervizați de Andras Mako.

Mâine, cu ocazia penultimei „zone”, Macea face repetiția generală pentru finala de pe 24 februarie.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button