UTA Arad

Calugher, mijlocașul central căutat de Popa? „Mi-a plăcut, dar mai aștept și un fotbalist din Ghana”





UTA și-a fixat țintele pentru perioada rămasă până la reluarea campionatului ligii secunde. Ionuț Popa mai dorește neapărat un mijlocaș central, un atacant de careu și, dacă poate, și o „aripă” dreapta.

Mijlocașul central ar putea fi deja în curtea „roș-albilor” și răspunde la numele de Vadim Calugher. Moldoveanul de 23 de ani a jucat destul de bine în testul cu Luceafărul Oradea, chiar a fost utistul care s-a implicat cel mai mult în joc pe ambele faze ale jocului. A apărut și la finalizare, iar după ieșirea lui Kanda a și executat fazele fixe ale echipei sale. „Mi-a plăcut și mie Calugher astăzi, dar mai aștept în aceste zile un mijlocaș din Ghana. În funcție de cum va evolua și acel jucător vom stabili”, a precizat antrenorul principal al „roș-albilor”.

Și pe postul de atacant „Bătrâna Doamnă” are în probe un fotbalist, sosit chiar în această dimineață la Arad. Este vorba despre sârbul Andreja Lazovic, care a avut ceva situații împotriva orădenilor, dar nu a reușit să scoată ceva din ele. „Mă așteptam mult mai mult de la Lazovic, cred că este nepregătit. Dacă vrea să rămână, trebuie să mă convingăm vreau să îl văd și miercuri cu Ripensia”, a spus Popa despre fotbalistul propus de impresarul timișorean, Florin Iacob.

UTA caută atacant de careu, dar îl mai are și pe David Popa în curte. Folosit majoritatea minutelor cu Luceafărul în bandă, fotbalistul de 21 de ani a avut câteva ocazii bune și a încsris golul echipei sale, cu capul, cu 4 minute înainte de final. Drăgan i-a răspuns și amicalul s-a terminat la egalitate. „În cazul lui David Popa, totul depinde de el. De altfel, toți juniorii care din vară vor fi seniori, trebuie să joace bine pentru a rămâne în echipă”, a fosr remarca lui Ionuț Popa.









15 comentarii

    1. Planuri? :))) Imi pare rău pentru el, dar cred că plecarea lui va insemna un mare plus, un loc liber in atac.

      0
      0
  1. Golul ,opera supremă la fotbal, apare mai greu la jucători abia veniți.Ori este lucrat ,ori sunt apanajul unor ,,,bombardieri ” . Scoruri la amicale de 4 5 -0 apar între echipe cu diferența de două ,trei clase . Ba la echipe de A trec și cite patru etape fără gol și fără puncte . Nu e ușor sa aduci om de gol Pe vremuri era Otto Dembrowschi de la Vagonul apoi UTA !! Uite acum ar fi Diop ,care nu știm ce căuta în B ! și pe care îl puteam lua ieftin la timpul respectiv !

    0
    0
  2. David Popa,sincer eu am crezut in copilul asta si inca mai cred,datorita varstei care o are!Nu stiu dar cred ca problema apare in” bucataria din spate”,in relatia antrenori-jucator.Am incercat sa derulez etapele in care a jucat si nu am gasit o serie de trei,consecutive, in care David sa fi participat toate cele nouazeci de minute.Parerea mea,a privitorului din tribuna de-a lungul a patruzeci de ani,este ca baiatul asta nu si-a spus ultimul cuvant,si pentru asta-i trbuie continuitate si increderea ” neconditionata” din partea mai ales a unuia din cei doi antrenori! P.S. am incadrat in ghilimele fiindca exista niste suspiciuni,si nu sunt deloc reonabile !!!!

    0
    0
    1. poti crede in continuare, eu zic, ca va avea viitor de fotbalist, dar la UTA in momentul de fata trebui sa dai din doua ocazii trei goluri, asa nu se poate creste fotbalisti….dar asta-i alta discutie, eu nu as renunta asa usor la el, as incerca sa construiesc echipa sa aibe ocazii, nu intamplatoare.Timpul sa ne judece….

      0
      0
  3. David are niste calități. In fotbalul nostru sărac nu-l poți arunca . Are o ușurință în demarcare și știe să ia fata stoperului advers . Acum are și ceva defecte. Din trei ocazii nu marca. Poate trebuie lucrat separat. Dacă și marca ,acum era la NEWCASTEL – premier league. !!

    0
    0
  4. Totusi, UTA poate plati jucatori extracomunitari? Nu se considera a fi ajutor de stat? Acum ceva vreme, nu multa, zicea dl. Popa ca renunta la jucatorii sarbi, ca sunt extracomunitari. Acum, din nou, jucatori din Serbia, Moldova, Ghana. Au intrat astia in UE intre timp sau s-a modificat legislatia?

    0
    0
      1. Am una si mai buna. Are curaj dl. Meszar sa posteze pe pagina de fb a clubului acordul de transfer a lui Ivan de la Alba Iulia, sa vedem cine l-a luat? Dar un extras de cont din care sa se vada cine a platit indemnizatia de transfer?

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button