Minifotbal, futsal

Campionatul județean de futsal: Macea și-a câștigat dreptul să lupte pentru trofeu pe propriul parchet





Penultimul weekend rezervat „zonelor” campionatului județean de futsal s-a încheiat fericit pentru gazdele finalei de pe 25 februarie. Voința Macea a cam stricat calculele hârtiei și are șansa să lupte pentru trofeu în sala proprie. Până una alta să vedem desfășurătorul competiției:

Clasamente

Jocuri de clasament

Finală palpitantă cu Ciubi. et. comp

Deși a mers ceas în Grupa B. Zărandul a trebuit să se recunoască învinsă la limită de gazde. Tot pe muchie de cuțit s-a calificat și Academia Brosovszky în dauna celor de la Cermei II (3-2), însă echilibrul avea să se mențină și în finală. Voința Macea a strâns rândurile și a trecut de Ciubăncan și colegii săi cu 4-3, după reușitele semnate Ardelean, Botaș, Corduneanu și Rus, respectiv Nadiu (2) și Vasile. „Când am văzut echipele participante, ne-am gândit că va fi destul de greu să câștigăm, dar cu ambiție și cu publicul de partea noastră, am reușit. Am pierdut un meci în grupă cu Cermeiul, echipă foarte puternică, dar asta nu ne-a descurajat și am trecut în semifinală de Zărand, echipă ce a luat maxim de puncte în grupe. Peste două săptămâni, vom fi gazda finalei și sperăm ca să avem tribuna plină de susținători și să reușim măcar o calificare în semifinale. Vor fi echipe puternice, competiția va fi foarte grea, ne vom face în primul rând datoria de gazde, pentru a ne achita de angajamentul luat în fața conducerii AJF Arad”, ne-a mărturisit Vasile Schmidt, președintele măcenilor.

Lotul echipei câștigătoare: Ștefan Dumitru Ardelean, Ioan Botaș, Leon Pinti, Ștefan Șiclovan, Raul Tulcan, Ieronim Rus, Gheorghe Corduneanu, Pavel Tiron, Cristian Semeniuc, Claudiu Tolan, Alexandru Voian, Adrian Junc, Casian Vițălar, Răzvan Săcui, Sebastian Bota. Antrenor: Paul Florin Crișan.

Arbitri: Florin Vesa, Flavius Dreghici

Supervizori: Leontin Buda și Daniel Scridon

Manager campionat : Andras Mako









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button