Fotbal judetean

Șiria merge pe mâna cuplului Pintilie – Goldiș după despărțirea de Roșca, Tulac anunță transferuri importante la nivelul Ligii a 5-a!





Promovată în vara anului trecut în Liga 5-a, Șiriana Șiria și-a dorit să respire aerul primelor locuri, dar a reușit doar parțial. Apelând la serviciile lui Mihai Roșca după despărțirea de Leo Pința, gruparea de la poalele cetății nu a putut ține ritmul cu Beliu și Târnova, echipele ce se luptă pentru supremație în Seria B.

În această iarnă, a avut loc o nouă schimbare pe banca tehnică. „Îi mulțumim pentru colaborarea bună avută domnului profesor, Mihai Roșca și mergem mai departe cu cuplul Ilie Pintilie – Viorel Goldiș. E adevărat că distanța până la primele două locuri e destul de mare, însă vom încerca să ne apropiem cât mai mult de ele. Dacă nu vom reuși, vrem să cucerim măcar poziția a treia, iar din vară să atacăm cu forțe noi promovarea în Liga 4-a”, spune Iosif Tulac, președinte și jucător la Șiriana.

În virtutea bunelor relații cu Leontin Pința, Tulac a fost de acord cu cedarea a șase juniori către Victoria Zăbrani, respectiv Bubuș, Nibu, Țop, Hojda, Tămășesc și Cojocaru, cu mențiunea că ultimii doi au mers sub formă de împrumut la divizionara a treia. „Chiar dacă la un moment dat se punea problema ca Leo (n.a. Pința) să revină și pe banca primei echipe a Șiriei, îl putem înțelege că a plecat mai sus, la o formație cu pretenții în Liga 4-a. L-am și ajutat cu ceva jucători, dar nici noi nu vom rămâne descoperiți. Ne-am înțeles deja cu Pușcaș și Voștinar, de la Ineu, cu Mașniță, de la Beliu, cu Vidican și Stanca de la Pilu, cu Cotoc, care a activat la Lipova, Mailat sau Vladimirescu, dar și cu Timiș, de la Pîncota. Mai sunt și alte discuții avansate cu doi-trei jucători, eu zic că vom face un lot competitiv pentru retur”, a adăugat președintele Șiriei.

Divizionara a cincea a demarat pregătirile cu Pintili și Goldiș pe 4 februarie, antrenamentele urmând să se desfășoare doar pe plan local de această dată.

7 comentarii

  1. Ciocolata nu stiu daca il vei si avea pe tanarul mijlocas talentat Daniel Timis, Pancota l-a contactat din nou si-ar putea ramane la Pancota pentru ca e un jucator de care Pancota are nevoie mare. Deci nu mai spune prin presa ca te-ai inteles cu acest jucator pentru ca poate nu il vei avea si in campionat :))) e baiat bun si nu are ce cauta la o echipa de circari ca si Siria:)) Ai adus toti jucatori de care nimeni nu a auzit de ei, venirea lui Vostinar si a lui Timis e cea mai mare realizare a ta dar cel din urma sunt sigur ca nu va ramane la echipa si probabil ca nici Vostinar. Ce sa faca Masnita ala?:))) ii dai salar pe ce? Ciocolata vezi ca bagi aiurea in niste jucatori care nici macar nu fac diferenta :)))) cel mai mare castig e Timiș, Vostinar si Pușcaș atat. Si mai sunt copii aia Rațiu si Dumitru ala:).

    0
    0
  2. Hmmmm da Timis asta pe unde o jucat oare….???? De il vedeti asa mare fotbalist…??? Si app Masnita inca ii la Beliu inca din cate stiu eu si acolo ramane…din ce mi.o zis el…!!! Iar despre Siria ar fi mai bine sa nu mai vorbim pt ca,probabil nu o sa termine returul de campionat……???

    0
    0
  3. Nelule tu te pricepi la fotbal cât ma pricep eu la cricket (nu am văzut nici un meci). Masnita Vasile a jucat în liga a 3-a și a făcut-o bine, a dus beliu pe primul loc find cel mai bun jucător aproape la toate meciurile,Timiș…???? O fi ceva Messi de Arad și nu știm noi… În fine… Gândește înainte sa scrii… În rest numa bine tuturor, sa îl vad pe Timiș la Criș sau Lipova și atunci mai vorbim…

    0
    0
  4. Ba Floryn asta care le stii pe toate..eu zic sa-i intrebi pe cei de la Cermei daca n-au fost interesati de baiatul ala Timis si apoi vorbeste de Lipova Cris si nu stiu ce echipe :))). Vezi ca Siria a facut multe amicale si a atras atentia mai mulți jucatori de acolo precum Ratiu, Tamasescu, Timis dar si altii. Deci nu e vorba doar despre Timis aici ba Floryne :)) ..sunt cativa băieți buni acolo dar cum a zis si Emilut probabil Siria nu va termina returul :))))))))) au 4-5 jucatori restul nu au treaba. Si au salarii de liga 4:))))))

    0
    0
  5. Unde a mai jucat timis? nici nu am auzit de el,Vostinar si Puscas sunt jucatori peste nivelul ligi a 4, sigur nu o sa ramana nici unu dintre ei,Antrenorul Pintilie din ce il cunosc eu este un antrenor bun dar ii trebuie malai sa faca ceva….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button