National Sebis

Diferență de eșalon și pregătire: Național Sebiș – Victoria Felnac 2-0 + FOTO





Echipa lui Cristi Todea a mai obținut un succes în partidele amicale, cu căpitanul Marco Enciu în premieră printre marcatori în această iarnă. Victima Sebișului a fost Victoria Felnac, care s-a deplasat pe malul Crișului Alb fără mai mulți componenți ai lotului, precum frații Fritea, Maxim, Trifan și Sabău.

Nici „Dulăul” nu și-a aruncat în luptă toți componenții lotului, restul, care au jucat mai mult în testele iernii, făcând doar antrenamentul de dimineață. Scorul a fost deschis de japonezul Takenori, care a reluat din apropiere mingea respinsă de Șoltesz, după lovitura liberă a lui Ruță. Enciu a făcut 2-0 după o contră dezvoltată în banda stângă și un șut pe jos la colțul lung. Ruță, Enciu și Susan au mai ratat alte trei ocazii importante pentru Național, așa că tabela a înghețat la 2-0.

Pentru sebișeni au evoluat în premieră și fundașul Lang și portarul Zaha, dar nu s-a luat o decizie defintivă în privința lor. „În proporție de 80% avem lotul definitivat, mai avem câteva discuții de finalizat pentru ultimii veniți și cam ăștia suntem. Pe ultima sută de metri pot să mai apară ceva jucători, vom vedea în aceste ultime două săptămâni. Sunt mulțumit de băieți, depun efort și se pregătesc cu seriozitate, începem să lucrăm și tactic tot mai bine. Vrem să fim pregătiți pentru prima etapă când vine liderul seriei, Șoimii Lipova”, a spus Cristian Todea.

Inițial, felnăcanii și-au propus să ajungă la Moneasa pentru un mini-cantonament după meciul cu Sebișul, dar, cum majoritatea jucătorilor nu și-au putut lua liber de la servici, s-a optat pentru antrenamente zilnice pe plan local. „Planul a fost să mergem la Moneasa astăzi, dar jucătorii lucrează și a trebuit să renunțăm la această idee. De luni am trecut la o pregătire intensă cu antrenamente zilnice și două jocuri, cel de astăzi, cu Sebișul și sâmbătă, cu Sântana, două echipe puternice, ca să vedem și noi cam pe unde stăm. Cu Sebișul am stat bine pe linii, nu le-am dat foarte multe culoare adversarilor, dar fizic am fost depășiți clar. Era de așteptat, îi felciit pe jucătorii mei pentru efort și pentru atitudine, suntem pe drumul cel bun. Am avut și absențe importante astăzi, poate cu frații Fritea și Maxim în teren arătam și mai bine”, a explicat Lucian Ciba, tehnicianul lui VI-FE.

Formații:

Sebiș: Horvat – Deliman, Lang, Pîslaru, Onuțan – Ruță, Pop – Rugină, Tăședan, Takenori – Enciu. Au mai jucat: Zaha – Mateucă, Susan, Vereș.

Felnac: Soltezs – Sîrbu, Crișan, Șiclovan, Gyebnar – Baroti, Vidac – Măgulean, Plujar, Bogdan – Leuca. Au mai jucat: Nichici – Pâncotan, Pop, Banilievici.

Galerie foto Național Sebiș – Victoria Felnac

2 comentarii

  1. Sebișul poate face o figură frumoasă cu un lot bazat mai mult pe tineri și pe jucători din județ.Sperăm să nu mai auzim de sume gen 20 mld lei pt fotbal ca pe vremea lui Feieș

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button