UTA Arad

Gaica: „Jocul copiilor a fost mulțumitor, iar cei de la prima echipă au făcut un antrenament foarte bun” v.s. Pelici: „Să repetăm rezultatul și în campionat!”





UTA în variantă tânără s-a prezentat onorabil la Timișoara, în amicalul cu una dintre divizionarele secunde aflate în evidentă creștere după sosirea lui Alex Pelici pe banca tehnică. Ripensia a bătut-o cu 1-0 pe „Bătrâna Doamnă”, echipă lipsită din diferite motive de: Bodea, Orlic – Melinte, Șeroni, El Hasni, Costin, Copaci, Calugher, Stahl, Matei, Miculescu, Kanda și Rus.

Pe banca „roș-albilor” s-au așezat Sandu Gaica și Adi Ungur, în timp ce Cristi Păcurar a stat mai mult cu ochii de la jucătorii primei echipe și în special pe Luka Mijokovic. Mijlocașul croat nu a rupt gura târgului, dar – probabil – urmează să mai fie testat. „Având în vedere că au fost foarte mulți juniori în teren, chiar de 2001, nu ne-am comportat tocmai rău. Cu atât mai mult cu cât am întâlnit o echipă bună, pregătită, după părerea mea, de un antrenor foarte bun, Alexandru Pelici. Apoi, eu zic că în repriza a doua am reușit – totuși – să ne ridicăm la înălțimea adversarilor. Prima repriză a fost dominată clar, în totalitate de Ripensia. Așadar, jocul copiilor a fost mulțumitor, dar și cei care au venit de la prima echipă și-au făcut un antrenament foarte bun și mă refer la Iuga, Ivan, Coulibaly, care e suspendat în prima etapă a anului și David Popa. Am avut și un jucător croat în probe, la sfârșit o să tragem concluziile. O să vorbim și cu Mister să vedem dacă va rămâne în continuare la noi. Revenind la juniorii de 2001, patru dintre ei să pregătesc cu prima echipă non stop și mai merg câte doi, prin rotație, la antrenamente. Vârful generației este David Miculescu, care a încheiat ca titular anul trecut, dar mai sunt și alții care vin din spate. Spre exemplu Isac, care azi nu a făcut un meci grozav, dar asta și pe un fond de oboseală, dar asta și pentru că s-au adunat – probabil – și multe antrenamente sau jocuri pe sintetic”, a menționat Sandu Gaica după testul de la Timișoara.

Ripensia și UTA se vor întâlni din nou peste aproape două săptămâni și tot pe Bega, în cadrul etapei cu numărul 23 a ligii secunde. „Aș dori să repet acest succes și în campionat, când se va juca pe puncte. Mulțumitor în jocul de azi este că am avut o siguranță defensivă foarte bună. Chiar dacă UTA nu a venit cu întreaga echipă la Timișoara, sunt jucători care au valoare individuală bună. Pe de altă parte sunt nemulțumit pentru că ratăm foarte foarte mult în continuare, nu fructificăm ocaziile pe care ni le creăm și pentru asta avem de suferit. Suntem la penultimul joc de pregătire, ar trebui să fim într-un ritm bun și mă refer în special la atacanți, care ar trebui să înscrie mai mult. Mai avem un meci la Reșița, cu o echipă bună și apoi așteptăm cu optimism campionatul”, a punctat Sandu Pelici.

De la începutul acestei săptămâni, Alex Popovici a revenit la antrenamentele lui „Ripi” și azi a evoluat 56 de minute. „Popovici și-a încercat șansa, și-a asumat și eu am fost de acord cu asta. A revenit, se pregătește alături de noi și va intra când va merita. Mai avem  nevoie de jucători, tot timpul e nevoie de jucători buni. Din punctul de vedere al meu, al antrenorului, mai e nevoie de doi-trei jucători de valoare, seniori, care să vină și să crească valoarea lotului. Avem un lot omogen, un prim 11,  chiar 12-13 jucători care joacă de mult timp împreună. Nu e târziu nici dacă ar veni acum, pentru că nu ne gândim să-i folosim chiar din primul joc. Dar, apar accidentări și suspendări, văd că încă toate echipele transferă, 7,8,9 jucători, aici e cu dus și întors”, a mai spus „principalul” timișorenilor.

O parte dintre tinerii fotbaliști ai lui Sandu Gaica vor mai disputa azi un meci amical, deseară, la ora 18, pe „Motorul” , cu Orțișoara.

12 comentarii

  1. Multe meciuri par lipsite de interes sau un anume scop. Trezesc regrete când se. disputa cu garnituri aparent pestrițe și fără finalitate. Niciodată la club nu a căpătat. putere decizională un grup atît de mare. de tehnicieni. La conducerea lui d-ul Popa . Nu prea se pot înșela 5 ,6 inși într-un domeniu care nu le e străin ..Sperăm că în curind să apară și rezultate. De muncit se muncește în pofida condițiilor de infrastructură. Totul poate fi depășit numai condiția financiara buna sa aiba viața lunga ! Bafta !!

    0
    0
  2. Și echipa care a fost?!?!? Adică cine a jucat. În articol ni se spune că a lipsit din diferite motive și se enumera jucătorii

    0
    0
      1. Rar iti dau dreptate @Utist….dar bietul @Razvi,are si el voie perioade limitate pe net.Nu poate citi fiecare articol consecutiv…:-)))Ce mai ciupeste si el,pe furis,are teme,extemporale,teze….Cum sa citeasca Live-text,formatii aliniate,etc…?Vai,vai….Sa nu bagi mana in foc,ca ar cunoaste cumva nume de jucatori….Nu este de ras,doar de plans….Mai putin si @Razvi ne va intreba cine joaca si in ce culori?

        0
        0
        1. Bai Giro bai bietule urmăresc de mult comentariile tale în care numai prostii debitezi și iti iei muuulte țigle, dacă imi vine articolul asta pe Facebook și îl deschid, îl deschide pe acesta nu pe TOATE, asa ca eu nu am de unde s-a stiu echipa ce a jucat, e logic ce spun…. Era o întrebare simplă dar pe tine nu te duce capul la întrebări simple, tu Tutankhamonul comentatorilor internauți, ma gandeam ca esti mai tresarit dar esti limitat rău.

          0
          0
  3. RAZVI !? Doar a explicat IONUT POPA inainte de a juca cu Ripensia acest aspect in care tu nu esti lamurit !!!

    0
    0
  4. Eu as merge pe mana acestor antrenori , cu aceasta echipa tanara la care sa mai pui 3-4 piese de la prima echipa, astfel am avea viitor….dar nu-i treaba mea, sunt altii platiti pentru asta….Timpul sa ne judece…

    0
    0
  5. Avand in vedere riscurile la care ar fi fost supusi prin fortare unii dintre certii titulari,mi se pare o decizie foarte buna si o scriam si ieri.
    Cei mai castigati?Manjii acestia ai nostri!La cum au stat raporturile de forte,nu avem decat sa-i felicitam,impreuna cu nea Sandu si Mugurel.
    As vrea ca fiecare adevarat suporter UTA-ist,sa se puna in situatia lor,care probabil nu au jucat niciodata contra unei echipe de Liga a 2-a,cam ce emotii ar fi avut?
    Ne-au reprezentat cu brio!Felicitari copii!Maxime consideratii,admiratie si stima!Cate echipe din tara isi permit acest artificiu,sa-si trimita gradinita?(va rog sa nu o luati ca jignire).Acesta este adevarul.Ripensia nu ne-a fost cu nimic superioara,intrata cu piesele de baza….
    Bravo copii!Eu interpretez altfel lipsurile,dar si partea plina a paharului!
    Vreau sa va vad in echipa mare,fara frica,cu tupeu maxim!Sa nu mai existe dizolvari de grupe!
    Am eu ce am cu amanuntele….Sa nu mai vad niciodata jucatori UTA-isti intrand pe teren cu capul aplecat,asa cum am vazut din nou si astazi.Capul sus,privirea inainte,pieptul umflat, tafnos!Atitudine,aroganta si tupeu,in limita sportivitatii!Nu mai vreau sa vad nici echipamente albastre,camuflaj sau gri,chiar daca in meciuri scoala,amicale!
    Avem culori reprezentative(alb-rosu) care trebuie purtate cu mandrie,indiferent ca sunt pepiniere sau seniori.Poate ca in amintirea baronului,din respect,as accepta ceva cu verde,dar atat.
    Inca odata:felicitari copii,pentru jocul contra Ripensiei!
    Stima si respect nea Sandu Gaica si Mugurel Ungur!Viitorul suna deosebit de bine!

    0
    0
      1. pai ! cum se antrenau Gaica,Bubela,Mitu, Ungur, etc, referitor la acest aspect, nu are legatura cu ce faceau cand intrau in teren, la fel a fost si Toni Adams de la Arsenal, si ce fotbalisti erau cand intrau pe teren !?

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button