Fotbal feminin

Sârbovan a semnat, dar Piroș anunță și alte transferuri pentru o promovare certă: „La anul, din Liga 1, ne propunem să dăm mai multe jucătoare la națională”





Campioana de toamnă în seria a II-a a ligii secunde de fotbal feminin a oficializat primul transfer al iernii. Este vorba despre atacantul Larisa Sârbovan, care s-a despărțit de Fortuna Becicherecu Mic, iar ieri și-a pus semnătura pe un contract valabil până în vara lui 2020 cu AC Piroș Security. „E o fotbalistă importantă pentru noi, un atacant rapid, pe care ni-l dorim cât mai mult alături de noi. Deocamdată, a semnat pe un an și jumătate, dar avem o opțiune de prelungire. Sper să se simtă bine la Arad, să obținem rezultate bune împreună și să continuăm mulți ani de acum înainte această colaborare”, spune Pavel Piroș despre fotbalista de 24 de ani.

Dincolo de promovarea care e obligatorie la finele acestei stagiuni, patronul echipei de fotbal feminin a Aradului mai are un deziderat. „La anul, din Liga 1, ne propunem să dăm mai multe jucătoare la națională. E Sârbovan, care a mai fost acolo și pe care vrem să o aducem la nivelul de altădată, dar sunt și jucătoarele noastre tinere, Olariu, Bălaș și Cociuba, în care avem mare încredere că vor putea exploda cât de curând”, mai susține omul de afaceri.

Până la reunirea lotului de la începutul săptămânii viitoare, antrenorul Gigi Cameniță ar putea primi și alte întăriri. „Mai suntem în discuții avansate cu câteva jucătoare din țară și una din străinătate. Suntem demult pe urmele unei fotbaliste din Nigeria, care acum joacă în Cipru, să sperăm că o putem în sfârșit transfera. Liviu Ilea, directorul nostru sportiv, lucrează la aceste mutări, sperăm să le realizăm în cel mai scurt timp posibil. Cred că antrenorul va avea un lot competitiv cu care ar trebui să termine pe locul 1 această serie și să ne îndeplimim obiectivul, promovarea în elită”, a mai punctat Piroș.

Campionatul ligii secunde la fotbal feminin se va relua pe 17 martie, dar până atunci Liheț et. comp vor avea și trei-patru meciuri de verificare, cu două formații din Ungaria, CS Ineu și Lugas Oradea.

2 comentarii

  1. Face ce face Dl Piros si iar promoveaza! Bravo! De asa conducatori avem nevoie! V a doresc succes si sa duceti fotbalul aradean feminin cat mai sus

    0
    0
  2. Bravo! Sa v a dea D zeu sanatate si intelepciune sa puteti promova! E important pentru aradeni si Arad, precum si pentru tinerele din Arad

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button