UTA Arad

„Bătrâna Doamnă”, în jurul lui Miculescu: „Mai trebuie să lucrăm cu el la finalizare”





După Man și Petre și în condițiile în care Stahl întârzie să explodeze, UTA propune un alt nume în fotbalul românesc și nu numai. Din momentul în care a intrat în echipă spre finalul turului, David Miculescu a devenit o piesă tot mai importantă pentru arădeni.

Și în această iarnă, în partidele amicale pe care David Miculescu le-a ratat din pricina problemelor de sănătate, trupa „roș-albă” a avut ceva dificultăți la construcție și ultima pasă. Astăzi, în testul cu Lipova, mijlocașul de 17 ani a revenit pe teren și acțiunile „roș-albilor” au fost ceva mai ordonate, ca să nu mai punem la socoteala centrarea pentru golul lui Melinte sau șutul de la distanță ce a lovit transversala. „Într-adevăr, parcă avem mai multă calitate de la mijloc în sus cu David pe teren. De fapt, el este jucătorul în jurul căruia construim echipa, mai trebuie să lucrăm cu el la finalizare”, a mai precizat Păcurar.

Totodată, banda dreaptă utistă are șanse mari să fie formată sută la sută din juniori. La repetiția cu „șoimii”, fundaș a jucat Costin, iar Stahl a evoluat în fața lui. La fel de bine, însă, linia de fund ar putea fi completată cu ex. „uniristul” Ivan, iar la mijloc să evolueze oricare dintre cei doi menționați mai sus.  „Toată banda dreaptă este tânără, mai sunt unele automatisme pe care încercăm să le formăm. Programul de individualizare a început de săptămâna trecută”, a punctat Cristian Păcurar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

22 comentarii

  1. Peste 2 sau 3 ani pe Miculescu scoatem peste 3 milioane de euro, sa il păstrăm la UTA, trebuie sa promovăm in liga 1
    FORZA UTA!!!!!

    0
    0
    1. Sa fim seriosi, si daca tai un zero, acum,pare mult. Nu-i nici acum, si nu cred sa ajunga peste Petre si Man. Asta desi ii doresc sa ajunga, sa ma contrazica si sa fie un nume mare in fotbal. Doar ca actuala conducere de la UTA „la prima adiere” il vinde rapid ca vreau bani …”ca pustiul Sahara…apa”

      0
      0
  2. Nu exageram cu nimic dacă spunem că David ar putea juca rolul lui Domidede pe vremuri .Aceiași silueta ,angajare in joc și tehnicitate peste virsta lui . Campionatul următor ochii impresarilor îl vor căuta în viltoarea fazelor fierbinți .. !

    0
    0
    1. Tocmai de asta imi e teama, cand conducerea va vedea o oferta clara de un sfert de milion de euro sigur o sa-l vinde. O data daca am avea curajul si timpul necesar sa promovam in prima liga si preturile talentelor s-ar dubla automat. Cum de suntem an de an cu juniorii intre primele 8, chiar 4 echipe din tara si noi suntem fraierii care cresc talente aproape pe gratis. UTA poate sa devina un Ajax cu o conducere inteligenta. Trebuie sa cauti cu lupa un alt club de pe planeta care creste jucatori talentati la rand fara a fi macar prezent in prima liga a tarii

      0
      0
  3. Aur e copilul ăsta, potențial imens, mie îmi aduce aminte de Negrău, are talie, forță, lovește bine mingea, sigur îl va depăși pe Valigol

    0
    0
  4. Eu nu inteleg de ce Stahl mai e pastrat la UTA . Daca excludem viteza in rest e foarte slab. Miculescu in schimb e un real talent.

    0
    0
    1. Pentru ca anu asta inca e junior , si avem nevoie de minim 3 juniori in teren la fiecare meci , plus rezerve juniori….de la anu va fi senior si sigur va zbura la pachet cu david popa care e in aceeasi situatie

      0
      0
    2. Aici e problema voastra si Stahl la 17-18 ani juca foarte bine lati laudat pana in ceruri!!
      Acum ca nu are acelasi impuls e cacat!! Amir a fost cel mai slab dupa comentariile voastre acum il plangeti!! Deci sunteti niste suporteri de carton!!
      Si miculescu daca greseste un meci sunt sigur ca o sal critizati la maxim!! Voi sa fiti langa jucatori , sunteti de tot rahatul!!!

      0
      0
      1. Nu am văzut vreun comentariu in care sa fie regretat Jorza, și nici laude la adresa lui Stalh nu am văzut , decât după un singur meci bun făcut de băiat, meciul de la Șiria cu Sepsi când a făcut faza de la golul 2, in rest nu îmi aduc aminte de un meci bun făcut de el! Dacă ești Enescu mercenarul îți doresc sa ai succes la buzău și să fi util echipei, la Arad nu ai fost util deloc, deși ai avut cel mai mare salariu din echipă! Oricum ai ajuns pe măsura valorii tale , în liga a treia la fel că și cel menționat de tine!

        0
        0
        1. Jorza a fost un junior extrem de slab , nu ai cum sa il plangi…iar stahl niciodata nu a rupt gura targului…vorbesti doar aiurea

          0
          0
  5. Dacă copilul rămâne modest, serios, iși vede de treabă, are toate șansele să depășească cam tot ce a plecat de la UTA in ultimii ani. Sper doar să nu-l vindem la primul picior de cioban pus pe pământ arădean, pe bani mărunți + promisiuni dintr-un viitor transfer.

    0
    0
  6. Incă ceva, că mă roade tare subiectul ăsta.
    Dacă ar fi ceva de invățat de la Hagi, prețul cu care vinde ar fi primul lucru. UTA, incet-incet iși face un nume, n-a dat țepe la jucătorii vânduți. Mă uit la Man, plecat pe nici juma de milion, ii și peste Coman și peste Tănase, jucători cumpărați cu bani grei. Adrian Petre face o treabă excelentă Danemarca, Hlistei este apreciat deja la Rapid, Amir Jorza, lafel.
    Sunt sigur că-i plin de hiene( a se citi impresari) care poftesc deja la băiatul ăsta, trebuie folosit neapărat bățul de corecție.
    Vindeți când trebuie, dar nu doar de dragul de-a vinde, mai ales că acum profităm și de ajutorul primăriei.

    0
    0
  7. Pentru mizeria aia pe care ciobanu analfabet a facut-o cu Man,cand l-a tinut pe banca ca sa nu se activeze clauza aia si sa mai plateasca niste banuti sper sa nu mai vad jucator plecat de aici la echipa oierului.

    0
    0
  8. DAVID MICULESCU, la varsta lui este un jucator foarte bun si daca va fi serios si va juca foarte bine cum o face de fiecare data, va ajunge un jucator foarte cautat de echipe foarte bune ale europei. Sper ca , acest baiat sa nu fie vandut tot la JIJI Becali si sa isi bage coada iarasi Prodanca !!! Intai sa ramana la UTA. si sa puna umarul pt. a promova cu UTA. , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  9. Stați liniștiți că nu îl vor vinde, încă nu are cotă, a zis clar antrenorul că în jurul lui se va clădi echipa, când va avea cotă va fi căpitanul echipei în prima ligă, și va pleca doar afară!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button