Fotbal judetean

Dieciul a produs surpriza la Almaș și e singura divizionară a șasea calificată în finala campionatului județean de futsal





Ultima „zonă” a campionatului județean de futsal s-a soldat cu o surpriză. În sala de sport din Almaș, cea mai bună echipă s-a dovedit Progresul Dieci, care a depășit pe rând favoritele competiției, Crișul Alb Buteni, în semifinală și AS Vîrfurile în ultimul act. Dar, până ajungem la concluzia întrecerii să trecem în revistă tabloul competiției, precizând – totodată – că pentru organizarea fără cusur a competiției și-au dat mâna atât Primăria din Almaș, reprezentată de primarul Aurel Costea și viceprimarul Codruț Dașcău în calitate de organizatori, dar și primarul Traian Liviu Burtă și viceprimarul Florin Bogdan de la Dieci, au pregătit două cătlane pentru toți participanții.

Clasamente

Jocuri de clasament

Răzbunare la momentul potrivit pentru eșecul din grupă

Finalistele s-au întâlnit și în grupă, iar câștig de cauză au avut cei de la Vîrfurile. În schimb, când s-a jucat cu biletele pentru finală pe masă, Dieciul s-a răzbunat și a câștigat cu același scor: 3-2. Diferența au făcut-o Popa, cu o „dublă” și Șandru, în timp ce pentru Vîrfurile au înscris doar C. Igreț și S. Igreț.  „Încercăm să readucem tineretul la fotbal și am început în vară să jucăm în Liga 6-a, iar acum am reușit să facem o surpriză și la futsal. Sincer, nu credeam că avem vreo șansă în fața unor echipe mai solide, precum Buteni sau Dezna, dar iată că, dorința și ambiția, dublate de o mobilizare exemplară a băieților, au produs imposibilul, luându-ne revanșa și pentru eșecul din grupă.  Suntem bucuroși că suntem singura echipă de Liga 6-a ce merge la turneul final de săptămâna viitoare, sperăm să onorăm competiția și să ne jucăm șansa noastră”, a precizat Florin Bogdan, delegatul Progresului.

Lotul echipei câștigătoare: Marius Luca, Alexandru Lupșa, Dalian Doța, Fabian Bogdan, Ionuț Jurcuța, Daniel Popa, Iulius Bodea, Flavius Bogdan, Flavius Șandru, Valentin Stoian, Teodor Bedelean, Mădălin Bacoș, Raul Lazăr, Marian Țica. Antrenor: Marian Țica.

Arbitri: Ciprian Pătroi, Eusebiu Crista

Manager campionat: Andras Mako

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button