Baschet

Reviriment confirmat și sub Tâmpa: Olimpia CSU Brașov – FCC ICIM Arad 53-70





Succes important și de moral obținut în această seară de FCC ICIM Arad, în deplasarea de la Brașov. „Galben-albastrele” au trecut cu 70-53 de Olimpia CSU.

Schimbările din ultima perioadă se pare că le-au priit arădencelor, drept dovadă stau cele două victorii concludente din ultimele două etape (70-52 la Târgoviște și 70-53 la Brașov). Este și pentru prima dată în acest sezon când echipa arădeană leagă două succese în campionat. Echilibrul s-a rupt după pauza mare când ICIM-ul a luat un avans și de 18 puncte.

Arădencele au punctat mai mult atât de la aruncările de două puncte (23 de coșuri față de 17 ale adversarelor), cât și cele din afara semicercului (7 versus 3). A fost o diferență importantă și la recuperări undeWilliams, Lee și Ardelean au dominat clar disputa de sub panou: 54 pentru „galben-albastre” și doar 36 pentru Olimpia CSU. Jucătoarele venite de pe banca de rezervă au contribuit pentru ICIM cu 18 puncte, în timp ce cele ale gazdelor nu au înscris.

„Joc greu. În prima jumătate am jucat rău. În sferturile 3 și 4 am arătat ceea ce putem! Am jucat cum trebuie să jucăm, cu o apărare bună și, implicit, o ofensivă pe măsură. În a doua parte, practic, am dictat ritmul în disputa cu Brașov. Cu toate că în această seară nu am avut o prestație excelentă, am câștigat la 18 puncte diferență, ceea ce e un lucru îmbucurător,” au fost primele cuvintele ale antrenorului Bogdan Bulj după încheierea meciului de la Brașov.

După succesul de la Brașov, FCC ICIM râmâne pe poziția a 5-a în clasamentul Grupei Roșii cu 24 de puncte, la două distanță de adversara din această seară. Etapa viitoare, echipa de pe Mureș stă, astfel că următorul meci al trupei pregătite de Bogdan Bulj va fi cel din sferturile Cupei României, pe 27 februarie, la Sfântu Gheorghe.

Olimpia CSU Brașov – FCC ICIM Arad 53-70. Pe sferturi: 19-22, 14-12, 12-20, 8-16.

Principalele marcatoare la gazde: Wingate 18 puncte, Filip 12, Pesovic 11 și Bartee 10.

Marcatoare ICIM: Williams 14 puncte, Lee 12, Hadzovic 12, Fodor 11, Dzombeta 10, Ardelan 6 și Ciotir 5.

baschetarad.ro

Sursa foto: Dan Potor









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button