UTA Arad

Ciucur, jolly-joker pentru benzile „Bătrânei Doamne”! UPDATE: Fotbalistul de 28 de ani a semnat până în vara anului 2020





UTA este pe cale să perfecteze al șaselea transfer al iernii, al cincilea din categoria foști jucători de Liga 1, după Kanda, Șeroni, Melinte și Neagu. La Arad a sosit Alexandru Ciucur, fotbalist de 28 de ani care a mai lucrat cu Ionuț Popa în trei mandate, la Mioveni, Iași și ACS Poli Timișoara. „Joacă oriunde în bandă, pe dreapta, pe stânga, fundaș sau mijlocaș. Sau cel puțin eu l-am folosit în toate aceste poziții la echipele la care l-am antrenat și a dat mereu un randament constant bun. E un fotbalist cu aproape 200 de meciuri în Liga 1 care ar crește valoarea echipei dacă se va înțelege cu conducerea pentru un contract de joc. Aș mai avea în vederi unu-doi jucători pentru perioada imediat următoare, să vedem dacă îi vom convinge să vină la Arad”, ne-a relatat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Născut la Dorohoi, Alexandru Ciucur a debutat la nivel de seniori în tricoul lui Internațional Curtea de Argeș, echipă cu care a promovat în Liga I în 2009. În 2010 se transferă la Pandurii, trupă care îl împrumută la CS Mioveni și mai apoi la Politehnica Iași. În sezonul 2011-2012, sub comanda lui Ionuț Popa, Ciucur a contribuit la o nouă promovare, iar împrumutul său la Iași s-a prelungit pentru încă un sezon.

În vara lui 2013 revine la Pandurii și marchează golul decisiv în prelungirile „dublei” cu SC Braga, prin care trupa din Târgu Jiu se califică în premieră în grupele UEFA Europa League. În 2014 se întoarce la Iași, din nou sub formă de împrumut, iar după încă un sezon la Pandurii (2015-2016) se transferă definitiv la CSMS Iași.

Cariera sa se intersectează din nou cu Ionuț Popa în 2017, când Ciucur se transferă la ACS Poli, unde evoluează timp de un an, până la retrogradarea echipei. În turul sezonului actual, fotbalistul impresariat de Bogdan Apostu a îmbrăcat tricoul lui FC Voluntari.

În total, mijlocașul de 28 de ani a strâns 191 de meciuri în Liga I, fiind o prezență constantă în primul eșalon din 2012 încoace. Din informațiile noastre, Ciucur va lua parte la antrenamentul din această după-amiază al „roș-albilor”.

UPDATE!

La ora 14,30 a venit și comunicatul oficial al clubului UTA, pe care vi-l redăm mai jos:

”Conducerea clubului nostru a ajuns, astăzi, la un acord cu Alexandru Ciucur, care devine fotbalistul UTA-ei pentru un an și jumătate.

Mijlocașul de bandă dreaptă e născut pe 1 martie 1990 la Dorohoi. A făcut junioratul la LPS Suceava și Ardealul Cluj, debutând pe prima scenă la Internațional Curtea de Argeș. A trecut apoi la Pandurii Târgu Jiu, care l-a împrumutat la CS Mioveni și CSMS Iași. La revenirea în echipa gorjeană, a jucat cu aceasta în Europa League. A mai bifat o experiență ieșeană (din nou cu prezențe în Europa League), după care a îmbrăcat tricourile echipelor ACS Poli Timișoara și FC Voluntari.

<<Am venit cu gândul să promovăm sezonul viitor, acesta e obiectivul. Am jucat la echipe bune din România, dar la niciuna cu tradiţia UTA-ei, abia aştept să joc în faţa suporterilor arădeni!>>, sunt primele cuvinte ale lui Alex Ciucur în noua sa calitate, cea de utist.

Bun venit la UTA!”

21 comentarii

  1. Câteva ,,,nume” și șansele de promovare cresc. Condiția minima ,,numele ” sa -si. respecte blazonul. E loc și de afirmare a tinerilor și când se produce sudura între. generații ,iei loc în tribuna sau in fata TV cu relaxare și speranțe.

    0
    0
  2. Daca semneaza ne mai trebuie minim 1 atacant de careu , un adevarat numar 9 , om care sa stea in fata portii si sa o bage in ata doar….daca reusesc chiar 2 e si mai bine. Doamne ajuta….la vara mai adusi 3 -4 jucatori si asta e…avem sperante mari de promovare

    0
    0
    1. Ori ma crezi,@Utist,ori nu ma crezi,asa vad si eu.Suntem mai mult decat blindati,pe orice post.Va fi concurenta foarte mare…Corect!.Lipsa mare la omul de careu.Avand in vedere ca regulamentul impune niste juniori,de care nu ducem lipsa,care vor trebui sa joace,oricum….nici nu am emotii in aceasta privinta….Daca vine,este de bine si daca nu….s-ar fi gasit….
      Domnul @Ionescu Gavrila a spus-o raspicat si excelent….Noi nu suntem actori invitati pe scena,ci doar spectatori care daca vrem aplaudam,sau nu!Cumparam bilete,sau nu!Nu ne obliga nimeni,absolut!Foaierul este plin!Nu se mai fumeaza pe acolo…
      Nu am sa-i uit comentariul,curand…
      Tu,personal,poti sa ma jignesti in continuare,nu am nici cea mai mica problema…
      Hai sa ne jignim satiric,atunci cand UTA noastra este la promovare….

      0
      0
      1. Din pacate singurul care jigneste pe aceasta pagina esti tu !nu te mai victimiza ca o fetita plangacioasa….faptul ca te jignesc sau te jignim ,doar iti raspundem la jignirile tale , atata tot….uneori sari calu si scoti niste prostii pe gura aia…iar pa langa ca gresesti mai si jignesti…si atunci e normal sa fi jignit inapoi.
        Incearca de acum sa te axezi doar pe uta fara sa mai scrii sute de randuuri la fiecare comentariu si sa detaliezi tu de acum 20 ani chestii.

        0
        0
  3. Experiență, valoare și seriozitate…dacă ținem cont că poate acoperi mai multe posturi putem să-l numin un transfer reușit, dacă se concretizează.

    0
    0
  4. Asta e un transfer super! Acum chiar cred ca se vrea promovare, s-au adus jucători buni pt liga a doua, dacă se intensifică lucrările la stadion, speranțele cresc, și lumea va reveni la stadion

    0
    0
  5. Bine ai venit la UTA., CAMPIOANA PROVINCIEI !!! Iti doresc sanatate ,noroc si cat mai multe meciuri reusite !!! Acuma, un atacant meserie s-au chiar doi sa bage mingea in ate si asta-i lotul ,o sa le fie frica la toate echipele care vor lupta pt. promovare de UTA., iar la anul ,pe ei pe mama lor, vom ataca promovarea in liga1a si bineanteles AUTORITATILE , C. J. si Primaria sa ii dea bice sa termine noul stadion pana cand va incepe o noua editie de campionat, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  6. Seroni, Melinte, Ciucur, adica „un nucleu” de la fosta Poli, care a retrogradat,.cu ei. La UTA acum se declara dorinta de promovare (…desigur, la anul ! ), iar..la anul dupa vreo 10 etape…”incepem reconstructia”. Cam asta este „reteta” de citiva ani. Eu unul mi-am cam pierdut increderea in promisiuni, in conducerea actuala si ( mai nou) si in antrenorul actual. Sint „maestri ” doar la …promisiuni ! Sa ma ierte ” optimistii de serviciu ” !

    0
    0
  7. Fiecare vede în felul lui ce va urma. Unii pe baza trecutului alții pe baza pepinierei care poate fi ajutata de experimentati. Unul vrea un antrenor altul are alta opțiune Trebuie pornit mereu de la posibilitățile reale ale clubului. Acum va fi sigur că Popa va răspunde la final de mandat Ce antrenor garantează o promovare.? Am mai spus. Nu putem influența veniri de jucători și antrenori .Ne putem exprima păreri . Asta e altceva . Nu putem știi condițiile financiare la care se semnează . Suntem invitați la un spectacol ,nu suntem invitați să urcăm pe scena !!

    0
    0
    1. @Ionescu Gavrila,sa stiti ca in general sunt cu dvs,alteori nu.In schimb,m-ati dat gata cu ultima propozitie din comentariul dvs…:”suntem invitati la un spectacol,nu suntem invitati sa urcam pe scena”!Extraordinar punctat!Nu stiu sigur cand as fi citit in ultimii 2-3 ani o atat de bine definita situatie!De unde le scoateti oare?Stima si respect!Regia nu ne apartine,intr-adevar,doar speram ca scenaristii implicati sa schimbe decorurile!Tot speram….
      Domnule Ionescu Gavrila,aveti tot respectul meu!Mult,mult!

      0
      0
  8. La ce lot avem și mă refer acum mai ales la extreme, cred că e mai indicat să jucăm cu un 9 fals și șă nu mai încercăm să aducem un vârf în pripă . Poziția asta poate fi jucată de Cipri Rus și ,cu ocazia asta, putem construi un joc mai combinativ, care să ne ajute să omogenizăm mai bine lotul pentru sezonul viitor. În sistemul ăsta îl responsabilizăm pe Miculescu să vină la finalizare și putem poate surprinde adversarii neobișnuiti cu formula asta de joc. Hai UTA!

    0
    0
      1. @Suporter suporter…chiar vrei sa ne strici buna dispozitie si mereu optimismul,cu Mihalcea al tau si elefantii sai?Eu am gustat gluma ta….Nu sunt sigur ca si altii….

        0
        0
  9. Dacă prin absurd vorbind, că e aproape imposibil, am bate tot în acest retur am promova de acum! Dar la ritmul de lucru de la stadion, nici prin absurd nu poate fi gata în 2019!!! Se întârzie intenționat , pt a fi adus ca
    argument contra pesedistilor in campania electorala! Deja aseară în emisiunea de la tv Arad falcă a zis că din celebrele 16 milioane care le-a luat guvernul, 8 ar fi băgat în stadionul UTA!

    0
    0
  10. Un transfer foarte bun, dar tot ne mai trebuie si numarul 10 si numarul 9.
    Sunt sceptic in legatura cu promovarea de la anul pentru ca raman in serie macar una dintre U. Cluj, Petrolul ;si Chindia, plus FC Arges. Va fi greu cu Voluntariul si/sau Chiajna. Vine Rapidul. Iar clubul tot nu stie ce vrea, adica n-are o strategie: sa fie o buna grupare de liga a 2-a? Sa promoveze si sa ramana ]n Liga 1?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button