Pariuri sportive, gaming și casino

Ponturi pariuri Champions League pentru a doua săptămână din optimi





După spectacolul oferit de UEFA Champions League săptămâna trecută cu prima jumătate a optimilor de finală, marți și miercuri vom avea celelalte patru meciuri programate în această rundă. Se anunță din nou super dueluri, iar capul de afiș este cu siguranță confruntarea dintre Liverpool și Bayern Munchen, însă niciuna dintre cele patru partide nu trebuie neglijată.

În cele ce urmează analizăm pe scurt fiecare meci, astfel încât să puteți alege cele mai bune ponturi pariuri pentru biletul zilei. Practic avem câte două pronosticuri pentru fiecare meci din UEFA Champions League și este foarte posibil ca după manșa tur să știm în mare parte favoritele la calificarea în sferturile competiției.

PONTURI LIVERPOOL – BAYERN MUNCHEN
Vorbim de două dintre cele mai importante echipe din istoria acestei competiții, iar spectacolul va fi la el acasă, chiar dacă ambele tabere au absenți importanți pentru acest joc. Cel mai important absent este Virgil Van Dijk, stâlpul din defensiva lui Liverpool fiind suspendat pentru meciul tur. În aceeași situație este și legenda lui Bayern, Thomas Muller, doar că neamțul va lipsi în ambele manșe. Rămâne de văzut ce soluție va găsi Klopp pentru defensivă, Lovren fiind și el incert din cauza unei accidentări. Nu este exclus să-l vedem pe Matip făcând pereche cu Fabinho în centrul apărării marți seara.

Pentru biletul zilei Champions League vă recomandăm două pariuri pentru Liverpool – Bayern Munchen. În primul rând mergem pe victoria cormoranilor cu returnarea mizei în caz de egalitate, iar în al doilea rând ne așteptăm la un meci cu goluri, ținând cont că lipsește și Van Dijk, așa cum spuneam și anterior.

Pronostic Liverpool – Bayern Munchen: 1 DNB @ 1.50
Pronostic Liverpool – Bayern Munchen: Peste 2,5 goluri @ 1.62

PONTURI LYON – BARCELONA
Celălalt meci programat marți seara în Champions League se joacă în Franta, Lyon și Barcelona fiind protagonistele. Ambele echipe sunt într-o formă bună, iar OL vine după șase victorii obținute în ultimele șapte jocuri oficiale. Barcelona a mai făcut un pas către titlu în La Liga, iar de acum putem spune că se va concentra în întregime pe Champions League.

Așa cum era de așteptat, catalanii au prima șansă la toate casele de pariuri și mergem pe mâna lor aici, cu returnarea pariului în caz de egalitate. Ținând cont de cifrele celor două tabere, normal ar fi să nu se lase așteptate prea mult nici golurile, aceasta fiind a doua predicție recomandată.

Pronostic Lyon – Barcelona: 2 DNB @ 1.33
Pronostic Lyon – Barcelona: Peste 2,5 goluri @ 1.53

PONTURI ATLETICO MADRID – JUVENTUS
Miercuri seara acțiunea promite cel puțin la fel de mult interes, iar cel mai strâns meci al optimilor, cel puțin la prima vedere, pare să fie cel dintre Atletico Madrid și Juventus. Vorbim de două ofensive foarte solide, iar în ultimele două confruntări directe între cele două tabere am avut parte de un singur gol.

Avem toate motivele să ne așteptăm la o nouă întâlnire strânsă, echilibrată și fără prea multe goluri, mai ales că este prima manșă și cele două tabere vor tatona, așteptând greșeala adversarei. Mergem pe maximum două goluri la Madrid și nu ar fi nicio surpriză ca Juventus să scoată măcar un egal aici.

Pronostic Atletico Madrid – Juventus: X2 @ 1.44
Pronostic Atletico Madrid – Juventus: Sub 2,5 goluri @ 1.53

PONTURI SCHALKE – MANCHESTER CITY
Cel mai dezechilibrat duel al acestei săptămâni în Liga Campionilor este cu siguranță cel dintre Schalke 04 și Manchester City. Cetățenii au prima șansă și vor încerca să tranșeze soarta calificării încă din meciul tur. Pentru englezi, Champions League rămâne obiectivul principal din acest an, numarându-se și printre favoriți, de altfel.

Am ales să jucăm simplu în prima fază, pe victoria lui Manchester City, fără să riscăm prea tare, însă puteți acorda atenție și celui de-al doilea pronostic conform căruia vor izbuti să înscrie ambele echipe în meciul programat miercuri seara la ora 22:00.

Pronostic Schalke – Manchester City: 2 @ 1.29
Pronostic Schalke – Manchester City: Ambele marcheaza @ 2.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button