Ferenczi părăsește Brașovul pentru a reveni la ICIM: trupa arădeană se întărește pentru play-off

Ferenczi părăsește Brașovul pentru a reveni la ICIM: trupa arădeană se întărește pentru play-off

FCC ICIM Arad și Flavia Ferenczi au ajuns la un acord pentru restul sezonului în curs. Astfel, sportiva în vârstă de 28 de ani revine la gruparea arădeană, pentru care a mai evoluat în sezonul 2017-18.

Are peste 200 de meciuri jucate în primul eșalon și are mai mult de 2.000 de puncte înscrise în Liga Națională în această perioadă. Cel mai bun sezon al său a fost în 2011-12, când a jucat peste 1.000 de minute în campionat (medie de 34.46 în 31 de meciuri) și a marcat 464 de puncte (15 puncte pe meci).

În actuala ediție de campionat a evoluat până de curând pentru Olimpia CSU Brașov și a avut o medie de 13.1 puncte, 2.7 recuperări pe meci și 3.6 pase decisive. A fost o piesă de bază în angrenajul trupei pregătite de Dan Calancea cu o medie de 33 de minute petrecute pe parchet.

În urma rezultatelor mai puțin favorabile din actualul sezon, managementul echipei a făcut toate eforturile posibile pentru a redresa din mers situația ICIM-ului. Prin acest ultim transfer și aducerea la Arad a celei mai bune sportive românce din lotul Olimpiei Brașov, nu face altceva decât să dea încredere și speranțe pentru ultima fază a sezonului 2018-2019.

De-a lungul timpului, Ferenczi a mai evoluat pentru echipele din Oradea, Satu Mare și Cluj-Napoca.

baschetarad.ro

Facebook Comments
2
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.