UTA Arad

Abonamentele achiziționate de avocatul Mihăescu și-au găsit titularii





Odată cu debutul UTA-ei pe teren propriu în 2019, patru dintre cititorii sporatarad.ro au intrat în posesia abonamentelor achiziționate de Cătălin Mihăescu. Avocatul din Iași a dorit ca patru fani ai Campioanei Provinciei să aibă acces la meciurile echipei favorite până la finele acestui sezon, singura condiție impusă de site-ul nostru fiind aceea ca beneficiarii să poartă prenumele a patru dintre achizițiile iernii: Șeroni, Melinte, Neagu și Ciucur.

Astfel, de azi, Alin Iancsik Dragomir, Cristian Brie, Ionuț Palea și Alexandru Sabău vor lua loc în sectorul C al arenei „Motorul” până la vară. Vă reamintim că în vară, avocatul Mihăescu a mai oferit două abonamente unor susținători utiști, ocazie cu care ne-a declarat următoarele: „De la Iași să se audă în toată țara, cu UTA până la moarte! Iubim din tot sufletul UTA și încercăm să ajutăm cu mult drag această echipă! Avem și un respect enorm pentru un mare antrenor, Ionuț Popa”.

UTA – Dacia Unirea Brăila, scor 3-0, a fost primul la care proaspeții abonați au asistat, următorul pe teren propriu fiind programat peste două săptămâni, contra celor de la ACS Poli.









10 comentarii

  1. Anunt de pe acum ca vor mai fi disponibile 3 abonamente pentru trei suporteri utisti care au prenumele Lucian și pe care ii rog sa sune la 0755-772179. Primii care suna, vor primi abonamentele la urmatoarea partida de acasa de peste 2 saptamani, cu ACS Poli.

    0
    0
  2. Interesanta abordare,@lucian…..Frumos!Am tot pus problema pe tapet,cum de nu pot niste firme potente aradene,sau multinationale care construiesc si dezvolta afaceri in Arad,sa acorde macar cate 10 abonamente?Nu mai multe…
    Pentru ca daca eu as fi Falca,ceea ce nici in visele urate nu mi-as dori,sau Balcea,mano destra,cel putin firmele capusa Tehnodomus,Paniprod si Sylco Trans ar trebui sa puna la bataie cateva zeci de abonamente…
    Ca nu se implica un Agro Curtici prin domnul Musca,un imperiu Verbita,o Astra Vagoane,prin dl.Blidar,ca nu vor sa-si asocieze numele si exemple ar fi multe,dar cred ca niste abonamente cumparate,ar fi un fir de pai….
    Vad ca un P….City,deschide saptamana de saptamana un cate alt magazin,din 500 in 500 metri,ultimul la Piata M.Viteazul.Ce ar conta 10 abonamente?
    Lipseste acel personaj,cu tupeu,cu dragoste fata de UTA,dintre edili,nici nu conteaza culoarea politica,la o adica….Dar cred ca lipseste si acel personaj managerial,relatii cu publicul si promo,din cadrul conducerii,sa aduca aceste mici posibile contributii,cat se poate de legale….Nu Mister Popica trebuie sa cerseasca,pe relatiile dansului.
    Falca se vrea europarlamentar….cine poate sti cine va fi alesul in fruntea Aradului?Dar cine poate sti daca viitorul primar,va mai fi dispus sa aloce fonduri publice catre UTA?Nu putini contribuabili,nu sunt de acord.
    Pai si atunci?

    0
    0
  3. Multumesc domnule Giro! E un gest simbolic atât imi permit si eu pentru echipa mea de suflet!! Doamne ajută, haide UTA!!! Miercuri voi mai trimite 300 lei pt 3 abonamente pt 3 suporteri cu prenumele Lucian. Asta pt că dl Lucian de la sportarad mi se pare un om minunat, deosebit și mereu a fost ff amabil. Sanatate dumnealui, suporterilor și famioliei UTA și domnului profesor Ionuț Popa!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button