Gloria LT Cermei

O ultimă repetiție reușită: Fortuna Becicherecu Mic – Gloria LT Cermei 1-3





Trei excursii au făcut cermeianii în județul Timiș în decurs de o săptămână și din toate s-au întors învingători. După 2-1 la Carani și un 3-1 la Periam, a mai urmat un 3-1 și pe terenul celor de la Fortuna Becicherecu Mic.

Lideri în primul eșalon județean, elevii lui Vasile Luță au fost egalii „sămădăilor” doar în prima parte. Golul lui Capătă, care a marcat plasat după o acțiune personală, a fost egalat până la pauză de Brian Filimon. În actul secund, însă, vicecampioana de toamnă în seria a IV-a a Ligii a 3-a a fost mai autoritară și a scăpat în câștigătoare. Au înscris Dolga (cap după un corner) și Matiș (bine angajat de Bulza).

Dacă Vezan a depășit problemele medicale, Prună încă nu, iar lui i s-au alăturat pe margine Polgar și Mager. Toți, însă, ar trebui să fie apți pentru debutul în campionat, de săptămâna viitoare, de la Reșița. „A fost un meci bun, sunt mulțumit de joc și de implicare. Toată perioada de pregătire a fost bună, cantonament și meciuri de pregătire, totul a decurs foarte bine. Și vremea a ținut cu noi și am putut să ne pregătim. Noii veniți s-au integrat bine. Iuga, deși are doar 22 de ani, este experimentat la acest nivel, Ciubotariu a fost la nea’ Feri (n.a. Tisza), este generația lui Tănase, Man sau Petre, iar Gruiescu a fost ținta noastră încă din vară. Sunt jucători pe care eu îi știam, mi i-am dorit și cu ei lotul este complet. Nu mai va fi nici o plecare sau sosire”, a punctat Radu Anca, antrenorul Cermeiului

Gloria a evoluat în formula: Gârlea – Rogojan, Dolga, Nistor, Sabău – Ciubotariu – Deta, Vezan, A. Iuga, Vlad – Capătă.  Au mai intrat: Stănilă, Bulza, Mihuța, Matiș și Gruiescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button