UTA Arad

Rus a ajuns la cota 13 goluri și simte că va fi mai eficient decât în tur: „Cu actuala linie de mijloc, rămân în atac, căci știu că serviciul e foarte bun”





Deși nu a înscris nici un gol în partidele amicale, Ciprian Rus a început perfect mini-returul Ligii a II-a. Căpitanul UTA-ei a reușit „dubla” și devine cel mai important marcator al ligii secunde, atâta timp Adrian Voicu, care are 15 goluri la activ, a părăsit-o pe Daco Getica pentru divizionara a treia, Turris Oltul Turnu Măgurele. „Am început foarte bine. Înaintea meciului eram favoriți clar pe hârtie și am respectat asta. Deși în repriza a doua ne-am cam jucat cu ocaziile, e bine că am început mini-returul cu un rezultat foarte bun” a declarat atacantul arădean după partida cu Dacia Unirea Brăila.

Rus l-a căutat cu câteva mingi bune pe fostul său coechipier de la Dunărea Călărași, Bodo Kanda, care însă nu a reușit să înscrie. „Îl cunosc foarte bine pe Kanda, știu că este un marcator. Se va vedea clar pe parcursul următoarelor etape că transferurile făcute nu au fost la întâmplătoare, toți jucătorii care au venit la UTA în această iarnă au fost importanți la echipele de unde au venit, iar acest lucru ne va ajuta și pe noi”, mai consideră golgheterul Bătrânei Doamne.

David Miculescu i-a oferit o nouă pasă de gol căpitanului UTA-ei la chiar primul meci oficial din acest an, după ce o făcuse și în ultimele partide din 2018. „Nu e întâmplător faptul că Miculescu continuă să îmi dea pase de gol. Și la antrenament e la fel, s-a format o chimie între noi care este benefică echipei. Sunt convins că în următoarele etape va începe și să marcheze, pentru că este foarte important și pentru el golul”, a adăugat Cipri Rus.

Peste o săptămână, UTA se deplasează la Timișoara, unde o va înfrunta pe Ripensia, chiar pe arena „Dan Păltinișanu”. Aici, în tur, Cipri Rus a înscris în meciurile cu ambele Poli. „Tot timpul când am jucat cu echipele din Timișoara am marcat, sper să o fac și etapa viitoare pentru că întâlnim un adversar bun. Vor aborda meciul mult mai serios, joacă și acasă, probabil că vom avea o partidă grea”, mai susține „vârful” lui Ionuț Popa.

Proaspetele achiziții au adus multă calitate în apărare și linia mediană. „Ca și atacant, mă simt mai în siguranță după plusul de experiență pe care l-au adus noile achiziții în apărare. În plus, cu linia de mijloc actuală, nu mai trebuie să cobor sau să merg în bandă pentru a primi baloane, rămân acolo în centru pentru că știu că serviciul este foarte bun. Sper să continui să înscriu, am început bine și mi-aș dori să păstrez acest ritm pentru că avem nevoie de rezultate bune. Doar așa putem crește pentru la anul când ne dorim clar mai mult”, a concluzionat Rus.









5 comentarii

  1. FELICITARI MAXIME CIPRIAN RUS si sa ne bucuri in continuare de aceleasi evolutii foarte bune pe terenul de joc, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Rus devine bijuteria echipei . Se impune sa fie folosit cu grije și ferit de meciuri dure .La unele meciuri de B ,insistat și pe D. Popa. Rus e omul de gol cu care se va promova. ! Trebuie găsită și a doua ,,,gura ” de foc. Puncte vor veni obligatoriu ,dar ocazii pt.fortificarea atacului ,mai puține .

    0
    0
  3. Daca este atat de important pentru voi atunci platiti-l ca atare . Nu la cei noi le dati salarii de mii de euro iar cei vechi nu primesc nici macar 1000. Cum dupa cum se stie este si cazul lui Cipri Rus . Dar stim sa spunem vai Cipri Rus trebuie este atacantul nostru.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button