Fotbal judetean

Șule a preluat din nou Turnu cu scopul de a scăpa de „lanterna roșie”: Corbu și Vasilca – cele mai importante achiziții ale iernii





După exact un an de zile, Dani Șule a revenit pe banca Speranței Turnu. Între timp, „alb-negrii” au promovat în Liga 4-a cu Dani Cap la „timonă”, iar în prima parte a stagiunii 2018-2019 de echipă s-a ocupat Dani Tambor. Acum, Șule a preluat din nou frâiele, iar rezultatele din cele câteva amicale ale iernii, dar și faptul că trupa prezidată de Arsenov Radița a câștigat campionatul județean de futsal oferă optimism.

Există și câteva achiziții importante, câteva dintre ele punând umărul la titlul cucerit, ieri, la Macea. Vorbim despre portarul Dolga (revenit la echipă), sau mijlocașii Vasilca, Corbu și Ruben Dobre. Dar, noul antrenor mai anunță și transferurile fundașului Nagy și atacantului Ovidiu Bozian, ambii de la Nădlac. În plus, s-a clarificat și situația lui Hettman, care rămâne și el la Turnu.  „Vrem să facem cât mai multe puncte și să nu terminăm pe ultimul loc. Cu toate că, din câte am înțeles, nu va retrograda nimeni. Mai sperăm ca din vară, dacă va promova și sora mai mare din Pecica, să avem o colaborare mai strânsă cu ea bazată pe împrumutul unor jucători. În plus, sperăm să ne întoarcem să jucăm la Turnu sau, poate, la Pecica. La Arad, pe ICRTI, suntem ca și în deplasare și asta e o mică problemă”, ne-a declarat Șule.

Speranța Turnu e „lanternă roșie” în primul eșalon județean după prima parte a sezonului, cu doar 4 puncte acumulate. La reluarea campionatului, pe 9 martie, „alb-negrii” au parte de un meci de risc maxim, contra celor de la Frontiera Curtici, pe terenul „ICRTI”.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button