Handbal

Pentru handbalistele Crișului, victoria calificării matematice la turneul semifinal poate veni odată cu vizita lui CSU Oradea





Odată depășit momentul greu al eliminării din Cupă în detrimentul lui FC Argeș, handbalistele de la Crișul Chișineu Criș speră să risipească orice dubii privind calificarea la turneul semifinal. În prima rundă a celui de-al doilea retur al Diviziei A (Seria D), viceliderul primește vizita echipei din Oradea, iar o victorie încheie socotelile și matematic în ceea ce privește poziția secundă.

Chiar dacă acum pe locul 3 e echipa din Baia Mare, aceasta nu are drept de promovare, iar cursa „alb-albastrelor” e făcută în fața Reșiței. Formația din Valea Domanului e la 9 puncte în spatele elevelor lui Sebastian Tudor, în condițiile în care în joc mai sunt 10 puncte. Așadar, dacă o bate pe CSU Oradea duminică, de la ora 17, în Polivalenta arădeană, Crișul poate pregăti liniștită participarea la turneul ce i-ar putea aduce o nesperată promovare.

Rămâne de văzut cum se vor mobiliza handbalistele de pe Crișul Alb, în condițiile în care o parte dintre ele vor participa sâmbătă seara la fericitul eveniment din viața colegei lor, Bianca Cherecheși. Cert este că Tudor va avea o armă în plus, din moment ce Lorena Roman a depășit problemele medicale cu care s-a confruntat la începutul anului. În schimb, Snakovski și Morariu rămân în afara terenului.

 

Un comentariu

  1. Sa fim seriosi cu tot respectul nu avem.nici o sansa sa promovăm la turneul de baraj pt ca doar prima din cele 2 grupe de câte 4 echipe promoveaza si loc 2 joacă baraj cu cealaltă după locul 2 si dupa baraj cu loc 3 de la coada din prima ligă , din informațiile mele în celelalte 7 serii de liga a 2 sînt echipe cu mult peste criș

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button