UTA Arad

Cine pariază pe UTA pentru revitalizarea fotbalului din Vest? „E pe un drum bun, vor avea și stadion nou”





Ripensia a bătut-o pe UTA cu 1-0, dar Alexandru Pelici  pariază, oarecum, pe arădeni când vine vorba despre viitor. Întrebat despre clubul din Vest ce ar putea emite pretenții la un loc de Liga 1 în perioada imediat următoare, antrenorul timișorenilor a spus: „După cum se mișcă lucrurile la Arad, probabil anul viitor vor putea trage la promovare. Chiar îi doresc multă sănătate domnului Popa pe această cale. Îmi doresc să revină și Timișoara în primul eșalon, deocamdată – însă – aici trăim mai mult din amintiri frumoase. Pentru o promovare și performanță e e nevoie de infrastructură, de oameni competenți, jucători buni, de calitate, de creșterea copiilor. UTA este pe un drum bun, va avea un stadion nou, a dat doi-trei fotbaliști fotbalului mare, la Timișoara și dacă au apărut, au dispărut rapid”, a spus Pelici la conferința de presă de la finalul confruntării de azi.

De altfel, timișoreanul Alexandru Pelici e ultimul antrenor care a promovat pe scena primului eșalon cu o formație din centru-vest. O făcea la cârma sibienilor de la FC Hermannstadt la finalul ediției precedente a Ligii a 2-a.

5 comentarii

  1. Pelici ăsta de fiecare dată când a jucat contra noastră, chiar dacă de cele mai multe ori ne-a și bătut, a vorbit mereu frumos de clubul UTA și de suporterii ei..sper să îl văd antrenor odată la noi, pt că e un antrenor bun, care dacă era în locul lui Mihalcea anul trecut, acum eram in prima ligă!

    0
    0
    1. Felicitari @Claudiu.Mi-ai intuit gandurile.Problema unica a lui Pelici este ca si dansul atat poate.Adica la acest nivel.
      Pana cand merge pe ideea „sa nu luam gol,sa facem antijoc si apoi DACA si marcam,va fi bine”,nu functioneaza prea binisor.Uneori ii iese,dar cand din tolba experientei,i se termina „motivatia spre jucatori”….???
      Ca este un antrenor bun?Corect!Sunt total in asentimentul tau.Ma intreb cum de nu l-au cerut ASU si ACS-ul?Si daca totusi l-au dorit,cum de a ales Ripensia?
      Mai bine sa ne vedem de ale noastre,cele prezente!

      0
      0
    2. Si inca ceva,@Claudiu…scrie tu, aici, numele unui antrenor dintr-o tabara adversa care a vorbit urat vre-odata despre UTA!Sigur ca stiu, unicul la cine ne gandim cu totii deodata,la prima strigare…Acum ne bazam pe el si ii doresc multa sanatate pe care sa si-o puna in slujba UTA-ei!Nu inseamna cameleonism din partea mea, ci de actualitate si realism!

      0
      0
  2. VA AVEA un stadion nou. Aproape corect. Va avea intr-un viitor destul de incert si cred ca stadionaş ar fi termenul mai potrivit.

    0
    0
  3. Străinii și chiar la noi ,dimensionau stadionul ,sală de sport ,sală de spectacole în perspectiva unei populații in creștere ,avidă de nou și de petrecere a timpului liber. Pornind chiar de la orașe care apar depopulate și distracția ,neapărat și sportul, au ieșit din cerințele ce păreau de neîndeplinit. Un bilet la teatru ,la fotbal internațional, păreau adevărate cadouri . Bișnițarii peste tot. Acum cum sa umpli un stadion de 8 mii la un meci chiar de A ? Vine lume doar la promovare sau daca vine Liverpool !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button