Gloria LT Cermei

Doană: „Am fost peste Cermei la toate capitolele” v.s. Anca: „Ne-a lipsit Varga, dar asta nu scuză evoluția noastră”





CSM Reșița s-a răzbunat cu vârf și îndesat pentru înfrângerea suferită la Cermei în prima etapă a sezonului. Echipa „roș-neagră” s-a impus cu 5-1 și a urcat pe poziția a patra a clasamentului, la șase puncte de liderul Șoimii Lipova.

Antrenorul gazdelor, Leontin Doană, a fost evident mulțumit de rezultat. „O victorie meritată împotriva unui adversar bun, care confirmă locul din clasament, dar astăzi am fost peste ei la toate capitolele. În prima repriză mai puteam marca vreo 2-3 goluri, dar e bine și așa. Am încredere în băieți, le-am spus că au valoare și astăzi au dovedit-o. Ne-am pregătit foarte bine în iarnă, s-a văzut și în repriza a doua când am dominat adversarul. La 4-0 am vrut să dăm șanse și juniorilor din pepiniera proprie, sunt copii și au emoții, trebuie să le dăm minute atunci când putem. Obiectivul este să câștigăm meci de meci, să ne apropiem de primul loc”, au fost cuvintele tehnicianului după partidă.

De cealaltă parte, Radu Anca a admis superioritatea adversarului, dar și meciul mai slab făcut de echipa sa, în special în partea a doua. „Astăzi, jocul nostru a lăsat un pic de dorit. Ne-a lipsit Varga în apărare, un jucător important, dar asta nu scuză evoluția noastră mai ales din repriza a doua. În prima parte, cât de cât am făcut un joc bun în defensivă, am avut ceva ocazii, la penalty nu știu dacă a fost. Felicit echipa gazdă, Reșița este o echipă foarte puternică, o candidată la promovare. Noi încercăm să ne câștigăm meciurile, să luăm primele puse la dispoziție de către conducere. Sigur că, dacă suntem acolo sus, nimeni nu se dă la o parte. Dar astăzi am lăsat de dorit, mai ales în repriza a doua. Urmează Avrigul la noi acasă, revine Varga și sperăm să avem prima victorie în fața propriilor suporteri din acest retur” a declarat antrenorul Cermeiului.

Peste o săptămână, „sămădăii” au meci acasă cu Avrigul, în timp ce Reșița vine în județul Arad pentru duelul cu Crișul Chișineu Criș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button