UTA Arad

Pelici: „Am contracarat bine punctele forte ale UTA-ei, iar fotbalul de azi înseamnă pragmatism și luptă crâncenă”





Ripensia și-a atins ținta propusă pentru primele două meciuri oficiale ale anului, chiar dacă – probabil – calculele au fost făcute puțin înainte de etapa precedentă. „Roș-galbenii” au pierdut cu fosta „lanternă roșie”, dar au bătut o formație a „Bătrânei Doamne” mult mai bine cotată. „Este o victorie importantă pentru noi. Înainte de primele două etape, ne făceam niște calcule și speram la minim 3 puncte din aceste jocuri. Dacă la meciul cu Poli nu am reușit, cu toate că am avut multe ocazii, astăzi am întâlnit o echipă bună, cu jucători cu experința Ligii 1 și am reușit să câștigăm. Felicit băieții pentru atitudine și determinare, victoria e foarte importantă pentru obiectivul fixat, acela de a ne salva de la retrogradare. Fotbalul de astăzi înseamnă pragmatism și luptă crâncenă”, a punctat Alexandru Pelici la puține minute după ultimul fluier al partidei Ripensia – UTA 1-0.

Întrebat dacă se aștepta la o prestație atât e palidă din partea arădenilor, antrenorul timișorenilor a adăugat: „Nu vreau să par lipsit de modestie, dar am contracarat bine punctele forte ale UTA-ei. Kanda a fost blocat, Rus la fel, s-a văzut că dacă au scăpat au creat faze de gol. Merită să îmi felicit baieții, dacă joci așa, te ajută și șansa în fața valorii individuale. Când joci cu sufletul, cineva de Sus te ajută și ți-o bagă în poartă”.

Informat de faptul că utiștii nu erau foarte siguri că golurile lui Kanda au fost anulate pe drept, Pelici a spus următoarele: „Nu am văzut acele faze, eram plasat paralel cu ele. Dar, acestea sau hențul cerut de băieții mei se vor vedea doar pe casetă”.

Cu punctele luate în fața UTA-ei, „Ripi” a ajuns la cota 28, la 5 lungimi de undă de primul loc sub linie.









3 comentarii

  1. Un joc de liga 5 din partea ambelor echipe. PENIBIL !!
    La cum va prezenatati , va fi foarte greu pelice sa scapati de retrogradare.

    0
    0
  2. …și la cum se prezintă UTA noastră, cred că va trebui sa schimbăm iar echipa. … Măcar pentru spectatorii care au fost pe stadion , UTA trebuia să joace …dar ne-a demonstrat încă o dată că jucătorii nu mai au pic de respect pt spectatori și nici pentru suporterii care-i reprezintă.

    0
    0
  3. Pelici a facut treaba buna la Sibiu, echipa condusa de el stie sa se apere (mai putin sa atace)… UTA este in grafic, mai are timp sa se omogenizeze si sa atace la anul promovarea. HAIDE UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button