UTA AradzTOP ARTICOLE

Popa, după primul eșec al anului: „Nu toți jucătorii sunt la același nivel de pregătire, obiectivul rămâne să facem o echipă puternică pentru la vară”





UTA s-a întors cu mâna goală de la Timișoara, în fața unei echipe Ripensia, care, cel puțin pe hârtie, era inferioară celei arădene. De altfel, arădenii au început destul de autoritar meciul de pe „Dan Păltinișanu”, dar, încetul cu încetul, s-au stins, iar golul din debutul reprizei secunde semnat Mansour a decis învingătoarea.

Chiar dacă a forțat cel puțin egalarea și poate ar fi meritat-o ținând cont și de două episoade cel puțin dubii în careul lui „Ripi”, respectiv offsideul la golul lui Kanda după șutul lui Rus și un posibil penalty la același Kanda, „Bătrâna Doamnă” a ieșit cu capul plecat de pe „Ovalul” de pe Bega. La conferința de presă de după meci, „secundul” Cristi Păcurar a vorbit despre un meci neașteptat de slab din partea utiștilor, pentru ca astăzi Ionuț Popa să vorbească și mai aplicat. „Nu mi-a plăcut nici mie echipa ieri, dar cel puțin pe cei 5 jucători veniți în această iarnă nu pot fi supărat. Sunt la aproximativ 50% din potențialul lor, le vom vedea adevărata față de abia peste o lună, maxim două. În schimb, de la jucătorii vechi, exceptându-i pe Bodea și Copaci, mă așteptam mai mult. Dar, așa cum am mai spus-o în această iarnă, obiectivul rămâne să facem o echipă pentru la vară. Știu că suporterii așteaptă să jucăm bine, să câștigăm meciul, dar e greu să reușim acest lucru acum, atâta timp cât nu toți jucătorii sunt la același nivel de pregătire. Așadar, le cer tuturor răbdare, căci rezultatele se vor vedea cel târziu în aprilie, mai, când toți se vor apropia de 100% din punct de vedere individual, iar echipa se va mai omogeniza. Nu știu dacă UTA va continua cu aceeași conducere și la anul, sau cu aceiași antrenori, dar eu vreau să-mi țin promisiunea și să fac o echipă bună la Arad pentru un alt obiectiv”, a explicat antrenorul principal al „roș-albilor”.

„Mister” a mai ținut să motiveze și absențele sale de la conferințele de presă de pre sau post meciuri oficiale. „Împreună cu conducerea, am stabilit o regulă conform căreia despre echipă să vorbească doar antrenorii și directorul sportiv, Claudiu Drăgan. Cristi Păcurar a fost cel care s-a prezentat în fața presei, dar la fel de bine o puteau face și Dan Țapoș sau Valerio (n.a Zuddas, preparatorul fizic al echipei). Întotdeauna le-am dat libertate colaboratorilor mei de pe banca tehnică să se exprime și public, nu trebuie să vorbească doar antrenorul principal. Eu am încredere în toți, mă bazez pe profesionalismul lor, altfel nu aș lucra cu ei. Observ că Păcurar e deseori criticat, dar pot spune că e un antrenor bun, preocupat, care lucrează mult și bine, așa cum a făcut-o și la juniori. Nu degeaba a scos fotbaliști care s-au vândut pe sute de mii de euro, ca Man, Petre sau Oaidă. În ceea ce mă privește, s-ar putea ca uneori nici măcar să nu mai stau pe bancă, ci în tribună să văd și mai bine jocul sau chiar să fiu plecat după jucători pentru la vară. Mai vizez cel 4-5, i-am și identificat în mare pe unii, care-și termină contractele la vară”, a adăugat Popa.

În fine, revenind puțin la partida de la Timișoara, „principalul” utist consideră că arbitrajul nu a fost tocmai perfect. „Am înțeles că Bodo Kanda era cel puțin pe linie cu ultimul lor fundaș, după ce portarul a respins șutul lui Rus și a marcat dintr-o poziție corectă. Totodată, ni se putea da și penalty când tot Kanda a sărit la cap, iar adversarul nu a făcut altceva decât să-l împingă rămânând la sol. Dar, nu are rost să insistăm pe asta, ci prefer să ne vedem de drumul nostru și de obiectivul fixat. Și veți vedea, dacă mă ajută și Dumnezeu, voi face echipă la UTA”, a concluzionat Ionuț Popa.









16 comentarii

  1. Sper sa nu fie dupa modelul ultimilor ani ,, sa vina urmatorii 50 din care 49 pleaca in 2 saptamani”.

    0
    0
  2. Calendarul clubului nu seamănă cu al nostru. Am fost rugați pt. perioada de acomodare să avem răbdare Nici pregătirea fizică nu era pt. intrat în competiție cu mai mult examinare de potențial .Altfel nu se explica oboseala lipsa de inițiativă . Perioada coincide și cu absenta motoarelor motivaționale , Coulibaly și Manea În această situație se renunță la ambițiile cu timișorenii ,la Cupa și ceva jocuri pe care noi nu le dorim câștigate. Așa că mai avem de așteptat potrivirea ,,,fusului ”’ orar!! Hai UTA !

    0
    0
  3. Explicații valide. Calendarul nostru prea optimist. Prea optimistă și pregătirea înainte. de start. A contat ca examen de capacitate. De aici oboseala și plictis la meciuri. Popa aduce mereu alții și vor mai sosi și ei fără ,,benzina” .Așa e concluzii ,peste două luni. Asta presupune să ne luăm gândul ,deocamdată de la ambiții cu timișenii de la alte partide,sau Cupa Sa ne potrivim ,,,fusul”’ orar după club și să așteptăm. Hai UTA !!

    0
    0
  4. UTA-NUME-ISTORIE-CAMPIOANA-SUPORTERI,
    CONDUCERE executiva+banca tehnica pistol cu apa ,gargara.,papagali hoti’….. de sentimente

    0
    0
  5. Darian ce le ști tu pe toate!!!! Dacă ești așa de deștept stai in p– a mea acasă și freacă menta dacă vb. așa la adresa echipei UTA desteptule !!! mai bine culcate că ești praf!!!!!!!.

    0
    0
    1. BAstan esti un pupincurist notoriu un aplaudac de serviciu NU ERA VORBA DE ECHIPA ci de cei ce o conduc pe bani nostri …dar unu cu doua clase ca tine nu poate citi ,nu poate intelege daca nu ii traduce cineva !

      0
      0
      1. Mai Darian sunt curios ce plătești tu de vorbești de “bani noștri “ automat cum nu îți convine fata unuia de acolo sau te-a deranjat cu ceva o dați cu MARI UTIȘTI sau BANI NOSTRi ai contribuabililor ….mulți din cei care scrieți 50% nici nu va luați bilet sa nu vorbim de abonament( aici ma refer la doar cei care scriu fin ura,răutate ,răzbunare etc) dar sa mai vorbim de cite datorii ai la stat mai Dariane …vezi ca mai ai plombe de făcut!MARS

        0
        0
        1. Curiosul linge OSU mars…T-ai simtit ? Ii face parte din conducere de sari de cu* ca o iapa in calduri,sau faci parte si tu din cei ce aplauda fara sa isi puna intrebari ?

          0
          0
  6. Domnule IONUT POPA, va doresc multa sanatate si sa indepliniti dorinta multor fani ai acestei echipe mult ,foarte mult dorita de foarte multi ani , accederea in liga1a !!! Sa va ajute Dumnezeu, la anul sa atacati mult dorita promovare, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button