Handbal

Prezența la turneul semifinal devine certitudine: Crișul Chișineu Criș – CSU Oradea 37-35





Handbalistele de la Crișul Chișineu Criș și-au făcut bine treaba în cadrul primei runde al celui de-al doilea retur al Diviziei A. Cu toate că diferența la final a fost de doar două goluri, „alb-albastrele” au controlat dal capo al fine „duelul” din Polivalenta arădeană cu CSU Oradea.

Ambele formații au fost preocupate mai mult de atac, iar cei aproximativ 100 de spectatori aveau să vadă 35 de goluri până la pauză, la scorul de 20-15 pentru gazde. Nici în partea a doua  lucrurile nu au stat altfel, cu mențiunea că randamentul ofensiv al formației lui Tudor a scăzut puțin după accidentarea la cot a Sabinei Klimek. Dar, Puț, Damian sau Boldor au găsit drumul spre plasa porții adverse, iar Crișul bifează succesul (37-35) ce o califică și matematic, cu 4 runde înainte de finalul sezonului regulat, la turneul semifinal.

De menționat ar fi că printre marcatoare s-a aflat și Bianca Cherecheși, care ieri și-a unit destinele cu managerul clubului de fotbal Crișul. „Nu s-a pus problema câștigătoarei astăzi. A fost un meci jucat în viteză, nouă ne-a ieșit aproape tot din punct de vedere tehnico-tactic  și asta ne-a interesat cel mai mult. E adevărat, am avut și câteva picaje, atât în prima repriză cât și în a doua, dar am revenit. Pe final, bineînțeles că au redus din diferență, chiar la un gol, dar noi am condus tot meciul, am avut mereu situația sub control. La pauză am avut 5 goluri avans, astfel că am putut să rulez tot lotul de jucătoare pe care l-am avut la dispoziție, mai ales că au fost câteva care au evoluat mai puțin până acum. Sunt mulțumit de prestația echipei, iar calificarea la turneul semifinal  este o performanță foarte mare pentru noi. Probabil, fetele nici nu realizează încă, vin de la junioare și nu-și dau seama ce au realizat încă. realizează performanța care au făcut-o acuma. În această ediție de campionat, ne propusesem o clasare în primele 4 echipe și suntem pe locul 2, după ce anul trecut această echipă ocupa ultimele locuri. Am realizat ceva important măreț, avem potențial. Pe această cale, aș dori să îi urez casă de piatră jucătoarei noastre Bianca și președintelui nostru, Dani Cherecheși, pentru evenimentul de aseară la care am fost și noi prezenți. Să ne scuze dacă am plecat mai repede acasă, dar trebuia să ne prezentăm bine astăzi și să câștigăm”, a menționat Sebastian Tudor, tehnicianul Crișului.

Pentru Crișul au jucat și au marcat: Puț 9, Damian 7, Klimek 6, Iuga 5, Boldor 4, Maior-Pașca 3, Petruse 1, Cherecheși 1, Haidu 1, Nemoianu, Corha, Tudose, Roman, Lucușa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button