Crisul Chisineu-Criș

Bozian – eliminat la debutul pentru Crișul: „Decizie exagerată, mă simțeam și mai vinovat dacă nu egalam”





Derby-ul primei runde a returului în seria a IV-a a Ligii a 3-a s-a jucat la Cugir. Metalurgistul (locul 5) o găzduia pe Crișul Chișineu Criș (locul 3), punctele fiind extrem de importante în cheia promovării. Cu atât mai mult cu cât liderul Lipova făcuse un pas greșit vineri, la Sebiș.

Fostul sebișean Necșulescu a deschis tabela cu o lovitură liberă executată direct în vinclul porții lui Dagău, stabilind și scorul pauzei: 1-0 pentru formația din Alba. Șansele la un rezultat bun pentru Crișul păreau compromise când Bogdan Bozian, poate cel mai important transfer al iernii pentru „alb-albaștri” a fost eliminat la 2 minute de la reluarea meciului. „Am sărit la cap cu Bold, acesta a pus cotul, iar arbitrul nu a dat faultul cuvenit. Însuși jucătorul echipei gazdă a venit să-și ceară scuze pentru gest, în timp ce domnul arbitru mi-a spus ceva de genul: <<Dacă nu săreai atât de sus, ți-aș fi dat fault>>. Vă dați seama că m-am enervat, am zis una alta, dar nu mai grav ca altădată sau cum mai fac și alți fotbaliști care, poate, nici măcar nu sunt avertizați. M-a eliminat fără să stea pe gânduri, decizia fiind exagerată. Bine că am egalat și ne-am întors cu un rezultat pozitiv, altfel mă simțeam și mai vinovat. Și așa îmi va fi greu să stau pe tușă în următoarele săptămâni, mai ales că sâmbătă avem un nou meci de foc, acasă, cu Reșița. Îmi pare încă odată rău că a ieșit așa, sper să mă revanșez când voi reveni pe gazon și să terminăm acest campionat în frunte”, spune  mijlocașul ofensiv al Crișului, aflat la a treia eliminare din carieră. Precedentele s-au întâmplat în tricoul Sebișului, dar de fiecare dată pentru dublu avertisment.

Într-adevăr, în weekend ajunge pe malul Crișului performera rundei inaugurale în seria a IV-a. Reșița a bătut cu 5-1 vicecampioana de toamnă din Cermei și speră mai mult ca oricând la o implicare în lupta pentru promovare. „Nu vreau să mă gândesc la alte scenarii, dar, după rezultatele din weekend, Crișul – Reșița poate fi un meci cheie pentru lupta la vârf. Oricum, sunt sigur că băieții se vor descurca și fără mine, așa cum au demonstrat-o și la Cugir, chiar îmi scot pălăria în fața lor pentru cum s-au mobilizat pentru acest punct prețios. Jucăm acasă, vom avea de partea noastră și publicul și sperăm în prima victorie a anului”, a adăugat Bozian, sosit în această iarnă de la divizionara secundă, ASU Poli.

Obișnuit să poarte tricoul cu numărul 10 pe la echipele la care a evoluat, mijlocașul de 31 de ani a luat 7-le la Criș, „E Gâlcă cu 10, dar nu e o problemă pentru mine. Iau și 3-ul dacă trebuie, numa să promovăm!”, a încheiat „Bozi”.

 

2 comentarii

  1. Nu înțeleg figurile astea, comentatul la adresa arbitrajului, oricum arbitrul nu întoarce decizia, ce rost au atunci reproșurile? Dacă as fi în locul lui Știli, nu ai mai pupa tricou de titular, cum sa îți lași echipa în inferioritate într-un meci atât de important?!

    0
    0
  2. Din fericire nu esti in locul lui Stili! Orice jucator are scaparile sale iar la Bozian cu siguranta nu se va mai repeta.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button