UTA Arad

D. Popa și Kanda au decis amicalul UTA-ei cu Zăbraniul, Melinte – menajat în vederea meciului cu fosta echipă





„Bătrâna Doamnă” a inclus în ciclul de pregătire al disputei de campionat de sâmbătă un joc școală. Invitată pe terenul „Motorul” a fost Victoria Zăbrani, formație clasată pe locul 3 în Liga 4-a Arad, care – însă – astă pe margine în prima rundă a returului.

Profitând și de faptul că UTA a început meciul cu o echipă foarte tânără, Zăbraniul chiar a trecut în avantaj pe tabelă după numai 14 minute de joc. Cel care a înscris a fost Simion, cu un șut plasat de la marginea careului. Lucrurile au început să intre pe făgașul normal după ce David Popa și-a driblat adversarul direct, a trecut și de Mitrea și a egalat cu o execuție din unghi.

„Artileria grea” a apărut în special după pauză și, pe lângă o evoluție ceva mai convingătoare, au sosit și golurile ce au decis câștigătoare. Bodo Kanda a reușit o „dublă” de efect, cu șuturi din afara careului. Mai întâi, direct dintr-o lovitură liberă de la 17 metri ușor lateral stânga (foto), iar apoi cu o parabolă perfectă, din alergare, de la aproximativ 22 de metri. 3-1, rezultat final după 80 de minute.

Utiștii l-au menajat pe Melinte, care acuză o contractură musculară după meciul cu Ripensia, în timp ce Merian și Isac sunt răciți. Între buturi, a revenit și Orlic, care și-a luat gândul de la plecarea în Kuweit și, ce e mai important, nu mai acuză dureri după accidentarea horror din amicalul cu Luceafărul. „Am făcut un antrenament tehnico-tactic bun, de 80 de minute bun, în fața unei formații solidă de județ. Am împărțit lotul în două, dar asta și pentru că dimineață băieții au avut parte de un antrenament fizic destul de greu. E oarecare oboseală în cadrul echipei, obiectivul următoarelor antrenamente din această săptămână fiind acela de a ajunge cât mai proaspeți la ora partidei cu ACS Poli, dar – totodată – mai pregătiți din punct de vedere tehnico-tactic decât la meciul cu Ripensia”, a menționat Cristi Păcurar, antrenorul secund al Bătrânei Doamne.

Zăbraniul nu mai contează pe Francescu, dar Leo Pința i-a primit la mijlocul terenului pe japonezul Takenori și fostul utist Mandache. „Pentru echipa din Zăbrani un meci cu UTA este mereu binevenit, cu atât mai mult acum, când ne apropiem de primul meci oficial al anului. Scorul contează mai puțin, eu sunt mulțumit de jocul băieților mei”, a spus antrenorul Victoriei.

Formații:

UTA (prima repriză): Orlic – Costin, El Hasni, R. Iuga, I. Gavrilă – Crăciun, Vulturar – Oroian, Miculescu, Stahl – D. Popa

UTA (repriza secundă): Bodea – Ivan, R. Iuga, Șeroni, Copaci – Neagu, Hrezdac – Ciucur, Matei, Kanda – Rus.

Zăbrani: Mitrea (46 Mureșan) – Țop, Hodan (46 Bier), Pașcu, Topai (70 Cojoracu) – Simion – Takenori (46 Nibu), Gherghel, Zele (70 Crișan), Mandache (46 Goț) – Bubuș (46 Băd).









11 comentarii

  1. Sunt bine venite aceste jocuri „scoala”,cu oricine.la o adica.Nu stiu cat de edificatoare ar putea fi si cred ca pe nimeni nu intereseaza scorul.
    Din descrieri,am dedus doar 1-2 faze de gol,cursiv.Este ingrijorator.Nu este bine.In rest ,loviturile libere pot sau nu,fructificate.Ruleta.
    Din cate am inteles,s-a dorit mai mult verificarea si fortarea unora foarte talenati,care joaca inca in frana de avarie.
    Ar fi mai bine sa tac,dar ca si de obicei,nu pot!Un amical intre UTA seniori si UTA 2,ai lui Gaica si Ungur,dar cu manjii Miculescu,Hrezdac,Isac,Vulturar la echipa 2-a.Ia sa-i vedem atunci,realitate…
    Urmeza meciuri tot mai grele.Daca se doreste performanta faptica,pai atunci vrem si atitudine maxima si scoruri pozitive,oarecum.Daca vrei autostrada pe viitor,vrei si infrastructura pregatita din timp.

    0
    0
  2. Aspecte.. Trezește curiozitate și interes ,cum unii reușesc să impună la echipe un standard ,sub care nici noi nu coboram alta data. O plăcere de a juca ,care sare în ochi. Ca elevul la școală ,jucătorul iese in fata și ridică mîna ! Pe la noi ,trec perioade lungi când nimeni nu ridica mina . Ba mai mult ,multi au tendința de a se strecura sub bănci ! De aici necesitatea de a găsi alți ,,,elevi”’ . Lucru care ,evident ,nu se întîmpla in școli și se lucrează la aceste jocuri ,iată tot ,,,scoala”. Poate trebuie și o atenție mai mare și la mentalități !!

    0
    0
  3. Aia este GIRO , ai pus punctul pe I !!! Daca nu bati echipele din josul clasamentului , atunci ce sa mai zici cand vor veni meciurile cu adevarat foarte grele ,U, Cluj,Clinceni, Snagov, Petrolul , Mioveni, Chindia ,chiar si Pandurii , Energeticianul , Metaloglobus , ce te faci , trebuie sa aduni puncte pt. a nu avea emotii in zona periculoasa a clasamentului !? Deci, ATENTIE, NU ESTE DE JOACA , Acest meci cu ACS. Poli. trebuie neaparat castigat !!!

    0
    0
  4. De Coulibaly ce se mai știe,nu va fi apt nici sâmbăta asta?Mi se pare că suferim mult în zona aia,cu Melinte care nu e pe postul lui și cu Neagu care nu a mai jucat de 6 luni.

    0
    0
  5. Imi place bannerul cu cat timp a trecut de la demolarea stadionului FN. Luci-pune-l sus langa bannerul „Sport Arad” sa fie vizibil. Si vrem articole saptamanale cu stadiul lucrarilor, trebuie pusa presiune.

    0
    0
  6. Și mie îmi place, falcă nu ți-e rușine când vezi? 4ani și 6 luni, deci în mai bine de un mandat nu ești în stare sa termini un stadionas cât sala sporturilor din Cluj-Napoca!!

    0
    0
  7. În alta ordine de idei, și out off topic, pt care îmi cer scuze, dar vad ca foștii nostrii adversari din ultima etapa deschid o cafenea Ripensia, chiar în centrul Timișoarei, care va fi și magazin de prezentare! Noi de ce nu putem face la fel? Un magazin online pt utistii de afară de ce nu se face?

    0
    0
  8. Cu toată sărăcia nu se poate ca un club de talie sa nu aibă o revista proprie. Nu spectaculoasă dar care afara de Arad să fie și la dispoziția iubitorilor din tara prin autocarul echipei Ar lua și adversarul ,multi dintre spectatori de la echipe modeste și care iubesc fenomenul poate vor să cunoască istoria la care UTA areo contribuție importantă.. Edițiile pot fi lunare cu informații din actualitate ,portrete de foști internaționali arădeni ,amintiri din meciuri celebre ,o pagina externa ,etc . Poate cu apariția noului stadion !

    0
    0
  9. 4 ani 6 luni arata frumos

    eu as propune aici un panou-lista rusinii–

    trecuti toti cei care trebuiau si puteau contribuii la terminarea stadionului nume pronume functia fotografia de la cel cu matura pana la presele tarii
    100% very avea vizitatori

    0
    0
  10. CASTIGATI MECIUL cu ACS. TIMISOARA pt. a sterge jocul slab facat cu Ripensia si a dovedi ca, a fost doar un accident , accident care nu trebuie sa se mai intample pt. ca in curand vor veni meciuri mult mai grele !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button