Crisul Chisineu-Criș

Bătălie pentru un loc pe podium între Crișul și Reșița: „Ne bazăm pe forța grupului și avantajul terenului propriu”





Returul a început cu destule surprize în seria a IV-a a Ligii a 3-a. Dintre cele 7 formații cu șanse la promovare doar CSM Școlar Reșița, adversarul de sâmbătă al Crișului, a câștigat, clasamentul strângându-se foarte mult. Spre meritul său, trupa de pe Crișul Alb a evitat eșecul în „fieful” unei alte formații cu pretenții, Metalurgistul Cugir, în condițiile în care a revenit pe tabelă cu un om în minus pe teren.

Bogdan Bozian a fost eliminat în debutul reprizei secunde pentru injurii la adresa arbitrului de centru, el și fundașul Tătaru, o altă achiziție a iernii a Crișului fiind marii absenți ai duelului de sâmbătă, de la ora 15. „Într-adevăr, ne lipsesc doi fotbaliști importanți, cu experiență, dar ne bazăm pe forța grupului, ce s-a văzut și la Cugir. În plus, vrem să valorificăm avantajul terenului propriu, chiar dacă, din câte am înțeles, echipa din Reșița va avea galerie. Meciul va fi cu atât mai palpitant, motivația și mai mare. În plus, eu mai cred și le-am transmis și băieților mei că acest se poate consuma un moment psihologic la acest meci și asta pentru că se întâlnesc două formații ce vizează cel puțin un loc pe podium. Iar cine câștigă are asigurat o poziție acolo după această etapă. Sunt foarte optimist cu privire la atitudinea și determinarea cu care va juca echipa noastră sâmbătă”, susține Adrian Abrudean, antrenorul „alb-albaștrilor”.

Reșița e performera rundei inaugurale a turului cu un sec 5-1 administrat Cermeiului, dar nu vrea să se oprească aici. „Cunoaștem foarte bine echipa adversă, la fel cum – probabil – ne cunosc și ei pe noi. Este clar că revenirea lui Leo Doană pe banca tehnică a produs șocul așteptat la Reșița, iar ținta lor e clar, promovarea. Au avut rezultate bune în amicale, sunt în formă, dar au și puncte slabe de care vrem să profităm. Contează în special pe fotbaliști cu profil ofensiv foarte buni, însă avem cu ce îi contracara și ataca la rândul nostru. Fiecare dintre jucătorii noștri va ști exact ce are de făcut, mai rămâne să punem totul în practică la ora partidei”, a adăugat „Știli”

Formații probabile:

Crișul: Dagău – Maghici, Pavel, Siminic, Suslak – Piț, Gâlcă, Ianc, Lezeu – Matei, Modan.

Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis – Săulescu, Breșneni, Mierlici, Vădrariu – Ene, Staicu.

Arbitri: George Cătălin Roman (Grădinari-Timiș) – Răzvan Soponar (Baia Mare), Ioan Corb (Satu Mare).

Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Cătălin Pașcanu (Cugir)









Un comentariu

  1. 2 goluri Matei, 2 Modan și unul Piț, și pot pleca bănățenii înapoi acasă sa pregătească promovarea pt anul viitor! 5-1 vor incasa și ei

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button