Handbal

Cu patru absențe, „alb-albastrele” au stins „lanterna” după pauză: Crișul Chișineu Criș – CS Universitatea de Vest Timișoara 30-26





Echipa de handbal feminin a Crișului a mai bifat un succes, al treilea consecutiv pe teren propriu și se anunță o nucă tare și la turneul semifinal din luna mai. După Baia Mare și Oradea, „alb-albastrele” au câștigat și „studentele” timișorene, aflate pe ultimul loc în clasament.

Totuși, fetele de pe Bega nu au venit la mielul la tăiat la Arad și au dat o replică bună în special în prima repriză. Ba chiar au condus pe tabelă în majoritatea timpului și – totuși – Crișul a intrat în avantaj la vestiare: 17-16. În partea secundă, nu s-a mai pus problema câștigătoarei, elevele lui Sebastian Tudor făcând un meci destul de bun pe ambele faze ale jocului. Și asta în condițiile în care, pe lângă mai vechile accidentate Morariu și Snakovski, pe parchet nu s-au aflat nici Klimek (cu probleme la cotul mâinii drepte) și Horge (entorsă).

Au jucat și au marcat pentru Crișul: Puț 10, Petruse 7, Iuga 4, Lucușa 4, Boldor 3, Damian 1, Tudose 1, Corha, Nemoianu, Haidu, Roman.

Campionatul se oprește pentru Crișul până pe 7 aprilie, când e programat meciul orgoliilor, la Reșița. O săptămână ma târziu, e programat derby-ul cu CSU Târgu Mureș, iar sezonul regulat se va încheia la Baia Mare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button