UTA Academie

După succesul în Liga 4-a, UTA Under 19 a câștigat și în Liga Elitelor





După ce, ieri, a câștigat cu 3-2 (dublă Isac și Rădulescu) la Socodor, în cadrul primei etape a anului în Liga 4-a, UTA Under 19 a reînceput, astăzi, și seria jocurilor din Liga Elitelor în compania celor de la Centrul Național Mureș. Sandu Gaica a trimis în teren o echipă cu întăriri de la prima echipă, respectiv Ivan, Hrezdac și Vulturar. Singurul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de către Alexandru Oroian, victoria fiind importantă mai mult pentru moral și asta pentru că punctele cu CNM nu se contabiliează la final.

„Am început partida cu mulți jucători noi, unii veniți chiar de la prima echipă. E mai greu să dăm acum un verdict, dar încet, încet toată lumea va trebui să se integreze. Tot timpul împărțim lotul în două și încercăm să dăm minute tuturor. Trăim cu speranța că vom putea face față cu brio atât în Elite cât și în Liga a IV-a“, a declarat la finalul partidei Sandu Gaica pentru uta-arad.ro.

UTA: Opric – Ivan, Cocriș, Pașcu, Mohaci –  Hrezdac, Vulturar –  Sfîrlea, Oroian, Răzban – R. Petcuț. Au mai jucat: Jula, Duma, Pătlăgică

Miercuri, 13 martie, în Cupa României, tinerii utiști dau piept cu CFR Cluj, ocupanta locului trei în Liga Elitelor U19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button