UTA Arad

UTA, cu problema jucătorilor ce vin de pe bancă: „Din trei schimbări doar una ne-a ajutat”





Echipa fanion a Aradului a trecut cu emoții de codașa ACS Poli Timișoara, care a intrat în avantaj la cabinele de pe „Motorul” după reușita din debut a lui Bilia. Miculescu și Ciucur au întors partida în actul secund, dar pe final „roș-albii” se puteau distanța pe tabelă dacă erau mai inspirați în ultimii 20-30 de metri.

Câteva dintre baloane au trecut și pe la fotbaliștii veniți de pe bancă, respectiv Stahl și Matei, care – însă – nu au reușit mare lucru. „De multe ori am spus că în acest sezon că ne interesează foarte mult ca jucătorii care vin de pe bancă să aducă un impact pozitiv. Este foarte important momentul în care aceștia intră în ritmul meciului și cât de conectați sunt la ce se întâmplă în teren. Din păcate, Stahl și Matei au intrat mai prost în joc, doar Hrezdac a stat mai bine. Așadar, din trei schimbări doar una ne-a ajutat”, a recunoscut Cristian Păcurar, antrenorul secund al „roș-albilor”.

Dacă Miculescu a găsit calea spre primul său gol la nivelul ligii secunde, Bodo Kanda încă nu a înscris într-un meci oficial pentru UTA. Ocazii a avut în toate cele trei partide oficiale din acest an. „Bodo a marcat la Timișoara, dar arbitrii au spus că a fost prea în față, astăzi a fost prea în spate… Este în creștere de formă, îl văd la antrenamente și s-a văzut și în meciul școală cu Victoria Zăbrani. Dacă o ține tot așa se va debloca în curând și el”, e de părere Păcurar.









5 comentarii

  1. In fotbalul ,,mic” nu are nimeni ,,banca ” puternica. Schimbările au loc ca urmare a oboselii ,accidentării. Mai da cite o rezerva gol ,dar e ca la 6 din 49 !Așa cum vinul se mai face din struguri ,schimbare mai urmărește impulsionarea jocului De pe banca mai intra cite unul mai obosit că titularul ,cu energia unuia care a spart o căruță de lemne ! Banca UTA-ei e specială . Cuprinde multe promisiuni și ne uităm la ei ca la bobocii de primăvară Deocamdată trebuie să vadă și să simtă mult fotbal . Dacă cei trimiși în teren nu-și fac meciul ușor ,nu-i mai poate salva nimeni. .

    0
    0
  2. Uta nu are marcatori.Tucudean, Adrian petre Tabarcea, Man,Ioan Hora,chiar si Batin au fost la UTA.Sa contabilizeze cineva cate goluri au dat acestia pentru UTA.Hora a fost vandut la Bistrita,Batin era al Clujului, Tucudean, Petre si Man sunt aradeni si au fost vanduti pe bani putini catre Dinamo, FCSB si Eisberg, unde fac minuni.Si atunci de ce ne lamentam ca stam in liga a 2 – a si nu avem rezultate.Am dat atacanti la toate formatiile care au rezultate cu ei in echipa.La fel si la portari, Plesca la Gaz Metan, Balgradean la FCSB,Craiova <Dinamo, Chiajna.Hlistei e OK la Rapid,Toma la Resita,etc.Cesa mai vorbim despre managementul clubului !

    0
    0
  3. Prea multa rabdare au antrenorii utisti cu STAHL ce ar trebui trimis in judeteana aradeana ,ca e prea fricos si plapand….E bine ca s-a castigat chinuit cu ACS TM caci Rachita sustine ca nemeritat a pierdut la UTA,dar si UTA a pierdut prosteste la Ripi…Astazi RIPI a incurcat pe Clinceni prin 1-1 facut.dar la Sanmartin era de asteptat ca sepcile rosii sa castige….Sambata Luceferii vin la UTA sa-si recupereze din punctele predate clujenilor??? si pentru UTA urmeaza meciuri dificile acasa cu Clinceniul,Pandurii,Chindia,ASU TM,,Bacau si PETROLUL…..!Trebuie aduse puncte de afara ca sa avem viata mai usoara si adversarii sa ne stie de frica .HAI UTA !

    0
    0
  4. Matei în cele 20 de minute jucate a arătat mai obosit ca nenea Popa . Stahl să plece la Dortmund . Hrezdac singurul care a arătat că înțelege ce înseamnă blazonul acestei echipe . Felicitări !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button