UTA Arad

Contra Luceafărului fără Melinte și Copaci, utiștii Under 19 joacă și miercuri, în Cupă





Echipa fanion a Aradului rămâne să joace tot pe „Motorul” la finalul acestei săptămâni. După ACS Poli, la Arad sosește Luceafărul Oradea, echipă ce nu a cunoscut gustul victoriei de la reluarea campionatului și vine după un 1-3 pe teren propriu cu Universitatea Cluj.

Cele două formații s-au întâlnit și în urmă cu aproape o lună de zile tot pe sinteticul din Aradul Nou, iar atunci scorul a fost egal: 1-1. Spre deosebire de acea partidă, precum și celelalte oficiale ce au urmat, Ionuț Popa nu se va putea pe doi dintre titulari. Fundașul Paul Copaci și „închizătorul” Cristian Melinte sunt suspendați după cartonașele galbene încasate sâmbăta trecută, așa că Stahl (cu Ciucur care ar urma să schimbe banda), Matei sau Hrezdac pot aspira la un loc în primul „unsprezece”.

Dar, acesta din urmă, precum și ceilalți juniori Under 19 din lotul primei echipe, precum Miculescu, Isac, Ivan sau Merian mai au parte de un meci oficial în această săptămână. Miercuri, la Cluj, UTA întâlnește CFR-ul în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, iar Sandu Gaica va deplasa un lot cât mai competitiv.

Altfel, UTA – Luceafărul din cadrul etapei a 25-a a Ligii a II-a la fotbal va avea loc sâmbătă, de la ora 11, în direct pe TV Arad.

FOTO: UTA Media Design









8 comentarii

  1. Pățania Luceafărului ,ne-a adus aminte de U. Cluj și meciul nostru cu ei.Oradenii au făcut eforturi dar atît au putut.Vin să-și vândă scump pielea ,conform clișeului . Dar nici arădenii nu sunt dispuși să cumpere piele cu aspect de C !! Mai mult decit punctele ,publicul arădean vrea să vadă jocul legat perioade mai lungi Nu cel cu ,,,remontada” E și motivul pt. care la pronostic ,scriem un 1 apăsat !! Hai UTA !!

    0
    0
    1. Poate jucaţi dumneavoasră în locul lui şi vă faceţi remarcat încât să vă cheme domnul Contra la naţională ?

      0
      0
  2. Cand esti condus,cel putin acasa si rapid,”remontada” depinde de psihicul jucatorilor si de reactia antrenorilor.Fata de ACS,nu putem sa criticam jucatorii,asa cum am mai spus-o.S-a vazut ca nu s-au blazat si si-au dorit victoria.Apoi a gresit flagrant Rachita.Clar.
    Nici sa nu te pricepi la fotbal,cand vezi ca UTA vine peste tine,nu alegi asa.Ma rog…
    Ceea ce ma ingrijoreaza din nou,este ca nu reusim sa aliniem acea osatura dorita,etapa de etapa.In afara de accidentari,ramane acea problema acuta de a incasa avertismente,in majoritate pe nimic…ori pe faulturi inutile,ori pe nervozitate,pentru proteste fara rost.
    Nu numai ca ne spune dl.Pacurar,ca nu exista „vana”,la intrarea rezervelor,dar nici valoric si mental,vedem toti.Iese Neagu ca sa nu se riste eliminare la cartonas galben,intra Matei si il ia urgent.Adica de la zero!Daca ACS-ul stia sa profite de cartonasele galbene primite,puteam sa o „mierlim”,cu provocarea unui al 2-lea si automat eliminare si atunci nu stiu cum ar fi decurs mai departe meciul…Deci este mult de munca si la partea mentala.Si inca multa!
    ATENTIE MARITA!Acum se muta tinerii de la seniori la Elite, pentru deplasarea juniorilor la Cluj.Sa ne fereasca zeul fotbalului sa revina accidentati,ca atunci,pe langa cei actuali sa mai adaogam si pe altii…Jocurile mari,se fac cu echipe bune iar punctele sigure trebuie facute cu echipe mici!
    Sunt extraordinar de multe probleme care pot sa apara si la noi debordeaza acestea mereu,nu stiu cum!?
    Oricum,mult succes UTA,pe toate fronturile!

    0
    0
  3. Adevarul este ca, UTA., baietii au avut si mult noroc la 1-0 pt. ACS Poli., ei au ratat monumental din pozitii foarte bune de face 2-0 dar pana la urma a iesit bine si UTA. a castigat !!! Oricum, Ionut Popa trebuie sa puna la punct multe din problemele echipei pt. ca vin meciuri foarte grele. Meciul cu Luceafarul trebuie castigat pt. a acumula cat mai multe puncte, bineanteles ca, oradenii vor veni la victorie in situatia in care se afla si isi vor vinde scump pielea, deci ATENTIE MARE BAIETII, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Unde sunt ultimele 3 abonamente achiziționate de la Iași dacă nu e cu supărare pt 3 suporteri UTA cu prenumele Lucian? Le-ați dat la Recaș?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button