Gloria LT Cermei

Gruiescu a spart gheața în Liga 3-a: „Nivel mai bun decât la Elite, vreau să ajung cât mai sus ca fotbalist”



Parte a generației 2000 de la UTA, Călin Gruiescu a fost împrumutat la Gloria Lunca Teuz Cermei, pentru a se căli și la nivelul eșalonului terț. Deocamdată, mijlocașul de bandă a început cele două partide oficiale ale anului din postura de rezervă, dar a intrat destul de bine în joc.

Sâmbăta trecută, „Gruie” chiar și-a adus contribuția la victoria rotundă (3-0) a echipei sale contra Avrigului. Arădeanul a fost la locul și momentul potrivit la pasa excelentă a lui Capătă. „Mă bucur că am reușit să le fiu util colegilor, echipei, marcând și eu un gol. La 2-0 în minutul 80 cred că am scăpat în câștigători, am jucat și mai dezinvolt și am reușit și al treilea gol. Mai departe, îmi doresc să avem rezultate cât mai bune, să jucăm bine, iar în plan personal să am cât mai multe reușite”, a spus juniorul Cermeiului.

Cermeiul a insistat mult pentru împrumutul lui Gruiescu în această iarnă, el dându-și acordul verbal încă de la finalul anului trecut. „Mă bucur că am făcut pasul la Liga 3-a, antrenorul Anca mă încurajează mereu, sper să prind cât mai multe minute în acest sezon. Este o competiție bărbătească, sigur că nivelul este mult mai ridicat decât la Elite și am șansa să cresc mai repede, căci vreau să ajung cât mai sus ca și fotbalist. Am găsit la Cermei o familie, pe mulți îi cunoșteam. Este foarte bine să ai lângă tine jucători experimentați care să te ajute să înveți cât mai repede cum să stai în teren, cum să urmărești fazele și să te implici 100% în bunul mers la echipei”, mai consideră tânărul fotbalist.

Călin Gruiescu are și aptitudini de atlet, din postura de licean el reprezentând Aradul la fazele finale școlare. Este unul dintre „vârfurile” generației de 2000, participând deseori la antrenamentele și chiar cantonamentele primei echipe a UTA-ei, pentru care – însă – nu a apucat să debuteze în Liga 2-a.









Un comentariu

  1. Bine reprezentată de mai multi tineri aceste două generații ’99 ,2000 și chiar mai mici ,sperăm să fie nu peste mult timp prezentul Aradului Căci orașul trecut mare a avut ,un viitor bun se întrevede ,dar îi lipsește tocmai un prezent pe măsură ! Se. încearcă implantarea de jucători de la alte școli și concepte din tara. Unii cu gânduri bune,alți ceva folositori Mai toți străini de spiritul orașului și mai ales de cel al echipei .Și in timpul acesta fotbaliști arădeni ,din diferite motive sau interese fac gloria altor echipe. La Arad nu se pune pb. ce sa se aducă ,ci cum sa se păstreze cei. mai talentați arădeni

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button